Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otec zobral syna na dovolenku: Brilantná ODPOVEĎ na otázku školy, prečo vynechal vyučovanie

James pózuje pri známom hoteli Zobraziť galériu (3)
James pózuje pri známom hoteli (Zdroj: profimedia.sk)

PENARTH - Simon Morgan zobral svojho syna počas týždňa na krátku rodinnú dovolenku. Škole to dal vedieť naozaj originálnym spôsobom - poslal im veľavravnú fotku, ktorá poslúžila ako ospravedlnenie neprítomnosti.

Simon Morgan z južného Walesu a jeho manželka Claire sa rozhodli, že si na pár dní vyrazia do Dubaja. 3. marca prišli pre syna Jamesa do školy a vzali ho rovno na letisko, kde mali zajednaný last-minute. Ešte v ten deň dostali od učiteľa esemesku s otázkou, kde je. Rodičia mu nato poslali fotku pätnásťročného Jamesa, na ktorej pozadí vidno luxusný dubajský hotel Burj Al Arab. 

Otec zobral syna na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"O tom, že nakoniec ideme, sme sa dozvedeli len krátko predtým, než sme prišli pre syna do školy. Takže sme naozaj nemali vôbec čas niečo plánovať. Viem, že sme to mali oznámiť v synovej škole, ale aj tak by s tým asi nesúhlasili, tak sme to jednoducho riskli," povedal Simon s tým, že James dosahuje vynikajúce študijné výsledky a len málokedy chýba z vyučovania, takže pár dní voľna mu určite neuškodilo. "Fotku namiesto obyčajnej správy som sa rozhodol poslať preto, lebo obraz povie viac ako tisíc slov. Zo snímky bolo úplne jasné, kde bol," dodal. 

Otec zobral syna na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Simon je veľmi vtipný chlapík a nie je to prvýkrát, čo Jamesovej škole niečo "vyviedol". Keď treba, je prísny, ale vzhľadom na to, že jeho syn je poctivý študent, ktorý na sebe tvrdo pracuje, mu občas dožičí aj takéto dobrodružstvo. Napríklad v máji 2015 odpovedal na otázku školy, prečo James neprišiel na hodinu, vysvetlením: "Včera večer sme zobrali Jamesa do mesta, aby sme oslávili koniec skúškového obdobia. Dali sme si pár kokteilov. Nie som si istý, čo sa dialo potom, ale na druhý deň ráno som sa zobudil v hotelovej izbe v posteli s plameniakom a tigrom v rohu, ktorý vyzeral ako ten, ktorého má Mike Tyson. Možno sme v Las Vegas? Netuším, kde je James. Idem sa pozrieť na strechu." 

Kuchárka (40) dostala objednávku od servírky a onemela: Tento ODKAZ ju dostal do kolien

James, ktorý by sa chcel stať architektom, potvrdil, že jeho otec má medzi spolužiakmi aj učiteľmi povesť veľkého vtipálka. "Každý to berie s humorom. Jeden učiteľ, po tom, ako sa dopočul o jeho najnovšom žartíku, si so mnou dokonca tľapol," povedal.

Viac o téme: DubajKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu