Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dovolenka snov ako z pekla: Pár si šiel užívať luxusné medové týždne, namiesto exotiky des!

Ceiran a Ashley McCanncovi Zobraziť galériu (3)
Ceiran a Ashley McCanncovi (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Ashley (26) a Ceiran (26) McCanncovi zo Škótska sa rozhodli obetovať 3500 libier (cca 4370 eur) za dovolenku svojich snov. Novomanželia si pre medové týždne vybrali päťhviezdičkový hotel na ostrove Sal v Kapverdách, ale to, čoho sa dočkali, malo od tichých krás exotického raja na míle ďaleko. Ocitli sa uprostred hlučného staveniska, kde im "romantiku" vytvárali žeriavy a bagre.

Saudský miliardár vedie opulentný život: FOTO zlatých áut, luxusu a geparda na sedadle!

Zaľúbený párik si uvedomil, že má po relaxe, keď sa na pláži neustále ozýval hluk stavebných strojov. Lepšie to nebolo ani v ich izbe v hoteli Melia Dunas Beach Resort and Spa, kde im z kohútika tiekla iba studená voda a aj tá mala jasno žltú farbu.

"Naša radosť zo svadby sa zmenila počas medových týždňov na peklo. Poplašné zvony začali zvoniť ihneď - hotel bol staveniskom a pláž vyľudnená. A čo viac, hluk z bagrov a žeriavov bol natoľko ohlušujúci, že neexistoval spôsob, ako by sme mohli na pláži odpočívať," posťažovala sa portálu mirror.co.uk zdravotná sestrička Ashley.

Dovolenka snov ako z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Novomanželia sa krátko po príchode sťažovali aj cestovnej kancelárii Thomson Holidays, ktorej zástupca prišiel posúdiť hluk a dospel k záveru, že to nie je problém. "Boli sme z hotela zdrvení, pretože sme sa tak veľmi tešili. Robotníci chodili do izby a z izby v snahe opraviť netečúcu horúcu vodu, ale napokon sme sa jednoducho museli umyť aj v tej studenej žltej," vysvetlila Ashley.

Dvojica využívala služby uvedenej cestovnej kancelárie roky a vždy bola spokojná s jej službami, ale teraz si myslí, že ich medové týždne boli jednoducho zničené. Na Kapverdy mali len dobré spomienky, pretože práve tu Ceiran požiadal v minulosti svoju snúbenicu o ruku, a preto sa sem chceli vrátiť aj po svadbe.

Dovolenka snov ako z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Po piatich dňoch sa Ashley opäť sťažovala cestovnej kancelárii, ktorá presťahovala pár do iného rezortu. Ale vysnívaná dovolenka aj tak nenabrala svetlejšie kontúry, keď mladík dostal otravu z jedla, ktoré pravdepodobne skonzumoval v druhom hoteli. "Bola to katastrofa od začiatku do konca. Nemôžem uveriť, že Thomson Holidays zničila naše medové týždne tak okázalo," dodala Ashley, podľa ktorej trvalo šesť mesiacov, kým od cestovky dostali kompenzáciu aspoň vo výške 232 libier (cca 290 eur).

Viac o téme: KapverdyCeiran McCannAshley McCann
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu