Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Guru konšpirátorov varuje ľudstvo pred novým vírusom: Máme len tri roky na záchranu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Vodca konšpirátorov David Icke varuje ľudstvo pred blížiacou sa skazou. Podľa jeho najnovšieho vyhlásenie máme len tri roky na záchranu. Potom nás úplne ovládnu technológie vytvorené úzkou skupinou vyvolených.

David Icke sa chystá na svoje ďalšie prednáškové turné po celom svete. Patrí medzi kontroverzných spisovateľov a šíriteľov konšpiračných teórií o Iluminátoch, Novom svetovom poriadku aj mimozemšťanoch. Napriek tomu má tisíce nasledovníkov.

Šialené apokalyptické scenáre: Päť dôvodov, prečo koniec sveta vraj nastane v tomto roku

Icke teraz tvrdí, že do roku 2018 nás ovládne trieda elitných psychopatov, ktorá získa úplnú kontrolu nad ľudstvom prostredníctvom umelej inteligencie. Ideológ konšpirátorov už v roku 2000 tvrdil, že svet tajne ovláda zlomyseľná skupina bytostí, ktoré patria do triedy plazov, ale na verejnosti sa pohybujú v ľudskej podobe a je medzi nimi množstvo významných osobností. Konšpirátor na svojich vystúpeniach tiež hovorí o korupcii bankového systému a svet prirovnáva k matrixu.

Súmrak ľudského vedomia

Nielen Icke, ale aj uznávaný profesor Stephen Hawking takisto varoval, že by umelá inteligencia raz mohla prevziať kontrolu nad ľudstvom a predstavuje pre nás určitú hrozbu. Icke však tvrdí, že sme pred koncom našej sebavedomej éry. Avizoval, že už od narodenia sme súčasťou programu, ktorý sa ako vírus infiltroval do bankovníctva, médií a politiky, informuje Express.co.uk.

„Žijeme vo svete, ktorý je poháňaný strachom,“ myslí si Icke a poukazuje na informačné technológie, psychopatické správanie bez empatie a extrémne prejavy. Tento zlý systém však podľa Ickea môže byť porazený, ak sa ľudia naladia na vyššie vibrácie a pohľadom prebudených budú vidieť skrz lži.

David Icke
Zobraziť galériu (2)
David Icke  (Zdroj: Twitter/David Icke)

Guru konšpirátorov varuje ľudstvo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/David Icke)

              

Viac o téme: Konšpiračné teórieDavid Icke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu