Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Leteli na Slovensko, aby sa rozlúčili so slobodou: Poznáme dôvod hádky Britov v lietadle Ryanairu

Mladíci si nič nedarovali a poriadne do seba na palube skočili Zobraziť galériu (4)
Mladíci si nič nedarovali a poriadne do seba na palube skočili (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - O partii Britov, ktorí sa vydali kvôli rozlúčke so slobodou na Slovensko, ale boli tak neukáznení, že ich lietadlo muselo núdzovo pristáť, sa toho popísalo už dosť. No doteraz sa nevedelo, prečo sa vlastne kamaráti pohádali. Dôvod však už poznáme. Hovorí sa, že za všetkým treba hľadať ženu, a tak to bolo aj tentokrát.

Dvadsaťšesťročný Josh Mariner sa chcel v Bratislave rozlúčiť so slobodou, no počas letu sa jeho priatelia pohádali a z paluby Boeingu 737 si doslova spravili boxerský ring. Dôvod? Dvadsaťpäťročná Jerri Whiteová. 

Leteli na Slovensko, aby
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

FOTO Potupný výlet na Slovensko: Partia Britov vyčíňala v lietadle Ryanairu, vyjde ich to draho

"Jamie a Tom sa moc nemusia, takže som sa divil, že ich Josh oboch pozval na svoju rozlúčku. Vždy, keď pijú, sa pohádajú. Tentoraz sa pohádali kvôli Jerri. Obaja s ňou kedysi chodili a Jamie sa s ňou nedávno začal opäť stretávať. Chcel vytočiť Tom, tak mu o tom povedal. Kričali po sebe "Nechcem sa ťa dotknúť, ale nenávidím ťa. Najradšej by som do tváre pichol vidličkou"," objasnil príčinu hádky jeden z kamarátov. Dodal, že sa divil, že ich vôbec pustili na palubu, pretože predtým chľastali a pred letom boli totálne namol. 

Leteli na Slovensko, aby
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: reprofoto sun.co.uk)

Skupina kamarátov letela v piatok z londýnskeho Lutonu na Slovensko, no v Berlíne muselo lietadlo núdzovo pristáť a vysadiť šesticu mladíkov, lebo posádku aj pasažierov znepojovalo ich agresívne správanie.

Celá partia pred letom
Zobraziť galériu (4)
Celá partia pred letom  (Zdroj: FB/Joshua Mariner)

Výtržníci vo veku 25 až 28 rokov boli následne zatknutí. V prípade uznania viny z porušenia zákona o bezpečnosti leteckej dopravy im hrozí pokuta až do výšky 25-tisíc eur. 

Zvyšní členovia skupiny, ktorých na Slovensko pustili, sa späť do Británie vrátili v nedeľu večer. Po prílete mali dosť neprítomný pohľad a ich oči boli zakalené. Zrejme toho v Bratislave veľa nenaspali.

Viac o téme: RyanairNúdzové pristátieBritiRozlúčka so slobodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu