Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajná nahrávka NASA z Marsu má dokazovať, že nie sme sami: Odpoveď cudzinca z vesmíru

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON – Konšpirátori tvrdia, že k nám v roku 2012 tajne prehovoril hlas cudzinca z ďalekého vesmíru. Dokazovať to má záhadná nahrávka, ktorá bola údajne zachytená sondou NASA.

Niektorí konšpirátori nekriticky tvrdia, že majú v rukách odpoveď mimozemšťana, ktorú prostredníctvom NASA sondy Voyager adresoval ľudstvu. Cudzinec menom Sheivae na nej oznamuje, že „prichádza v mieri“ a väčšina skeptikov už po prvých zvukoch musí tušiť, že ide o podvod.

Fenomén, ktorý pobláznil ľudí aj vedcov: Tento tunel umožňuje cestovanie v čase!

NASA v roku 1977 vyslala do vesmíru pomocou dvoch kozmických sond Voyager správu dúfajúc, že na ňu jedného dňa odpoveď nejaká inteligentná forma života vo vzdialenom vesmíre. Až doteraz však nedostali žiadnu uspokojivú odpoveď.

Tajná nahrávka NASA

Webová stránka Thesheivaeproject.com vyhlásila, že získala nahrávku z Marsu, ktorú NASA pred verejnosťou tajila. Na videu počuť zvláštne skreslené zvuky a zmutovaný hlas, ktorý sa až nápadne ponáša na produkt z počítača. Cudzinec na nahrávke oznamuje, že od ľudstva dostal správu a že v ďalekom vesmíre nie sme sami. Sheivae sa plaví vesmírom, odkedy opustil a stratil svoju materskú planétu.

„Tajná“ nahrávka sa stretla s obrovským výsmechom verejnosti. Navyše, prichádza práve v čase, keď celý svet hovorí o záhadnej hudbe, ktorú vo vesmíre počuli astronauti z misie Apollo 10, informoval portál Express.co.uk.

Viac o téme: MimozemšťanNahrávkaMars
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu