Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pozrite sa do tajomnej Oblasti 51: VIDEO leteckej základne, kde mali pitvať mimozemšťana

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/HansFaulkner)

LAS VEGAS - Američan Hans Faulkner tvrdí, že svoje videá natáčal na jednom z miest zo svetovo najmonitorovanejším vzdušným priestorom prostredníctvom diaľkovo ovládaného zariadenia. Svoj dron totiž nechal preletieť ponad tajnú Oblasť 51, kde sa nachádza prísne strážená letecká základňa.

Bizarný prípad: Sú tieto záhadné FOTO prvými, ktoré boli urobené počas únosu mimozemšťanmi?

Základňa US Air Force, tiež známa ako Groom Lake a "Dreamland", leží približne 135 km severne od Las Vegas v odľahlej Nevadskej púšti. Je domovom technológie stealth, pretože práve tu americká armáda vyvinula špionážne lietadlo U2, Blackbird SR71 aj F-117. Po desaťročia vláda Spojených štátov amerických popierala existenciu základne, a to až do roku 2013, kedy ju potvrdili dokumenty CIA.

Pozrite sa do tajomnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Hans Faulkner)

Oblasť 51 sa však v 80-tych rokoch 20. storočia stala synonymom pre UFO, kedy fyzik Bob Lazar poskytol rozhovor novinárovi KLAS-TV Georgeovi Knappovi, v ktorom tvrdil, že sa v horách nachádza hangár s mimozemskou loďou. Odvtedy sa lovci mimozemšťanov z celého sveta zišli k tomuto miestu v nádeji, že zachytia aspoň záblesk cudzieho lietadla na nebi. Najbližšie sa však k základni môžu dostať do vzdialenosti 40 km v pohorí známom ako Tikaboo Peak, odkiaľ základňu nakrúcal aj Hans Faulkner.

Černobyľ 30 rokov po jadrovej katastrofe: Unikátne VIDEO ukazuje, ako sa mení miesto duchov

Faulkner opísal miesto ako "veľmi ťažké na pohyb". Dodal, že ich sledovali biele autá a keď ich chceli nafilmovať, tak sa snažili skryť. Bezpečnostné zložky sú tu oprávnené použiť smrtiacu silu proti komukoľvek, kto by sa snažil prekročiť stanovenú hranicu. Jej okolie strážia senzory a infračervené kamery. Napísal portál mirror.co.uk.

Viac o téme: MimozemšťaniaArea 51Oblasť 51Hans Faulkner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu