Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obyvateľka bola tak nas*atá, že jej stále niekto parkoval pred domom, že urobila TOTO

Vodiča zablokovala vrecom štrku
Vodiča zablokovala vrecom štrku (Zdroj: profimedia.sk)

CROWBOROUGH - Julie Geueová plánovala svoje parkovacie miesto posypať štrkom. No to by jej tam nemohol každý deň parkovať niekto cudzí a neustále jej tak znemožňovať urobiť potrebné úpravy. Angličanka sa s týmto problémom vysporiadala po svojom. Stačí sa pozrieť na fotku.

Štyridsaťosemročná Julie si už niekoľko rokov chcela upraviť príjazdovú cestu ku svojmu domu v anglickom grófstve East Sussex. Vždy jej tam ale niekto zaparkoval a cestu zablokoval, čo ju, pochopiteľne, dosť hnevalo. 

FOTO Pomsta za zlé parkovanie: Vodiči pozor, v Bratislave vyčíňa zúrivý majiteľ garáže

Pred pár dňami si zajednala robotníkov, aby konečne cestu posypala štrkom. No keď prišla domov, zalial ju pocit zlosti; pred jej domom opäť parkovalo neznáme auto. Mužov teda poprosila, aby vrece s tonou štrku umiestnili za vozidlo, , čím mu prakticky znemožnili odísť. Vodičovi na vrece, do ktorého dala lopatu, nalepila odkaz so slovami: "Veľa šťastia s kopaním, aspoň neprší."  

Obyvateľka bola tak nas*atá,
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Auto bolo zablokované dva dni, až kým sa jeho majiteľovi nepodarilo odsunúť ťažké vrece. Vodič tvrdil, že chcel zaparkovať pri kamarátovom dome, no zrejme si ho pomýlil. Julie ale jeho výhovorky po rokoch trpenia neohľaduplných vodičov vôbec nezaujímali. "Povedal, že to neurobil schválne, že si len pomýlil dom. Bohužiaľ pre neho, po viac ako desiatich rokoch, čo som musela trpieť lenivých, protivných a drzých ľudí, mi bolo úplne jedno, či to urobil zámerne alebo nie," dodala Geueová. 

Viac o téme: ParkovaniePomsta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu