Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Desivý nález v donáške z Tesca na FOTO rodinu totálne znechutil, dcéra je odvtedy na práškoch

Richardsonovci už v Tescu nenakúpia Zobraziť galériu (2)
Richardsonovci už v Tescu nenakúpia (Zdroj: profimedia.sk)

ONGAR - Zhrozená rodina z anglického grófstva Essex v Tescu asi tak skoro nenakúpi. Ich posledná donáška sa totiž zmenila na nočnú moru, kvôli ktorej sa teraz ich dcérka bojí spávať. Pýtate sa, čo ich tak veľmi rozhodilo?

Richardsonovci si minulý týždeň na internete objednali jedlo z Tesca. Vyložiť tovar z prepravky sa podujala devätnásťročná Becky. No už po chvíli takmer utrpela šok, pretože spomedzi jej obľúbených sladkostí a plechoviek na ňu vykúkal živý potkan! 

Desivý nález v donáške
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dievčina sa strašne zľakla, veď kto by sa aj nie. "Dcéra začala vykladať potraviny z debničky. Zrazu som len začula krik, strašný rachot a dupot," hovorí jej matka Sue. Okamžite pribehla k dcére, aby zistila, čo sa stalo. Keď tak spravila, ostala v panike tiež. Hneď zobrala druhú prepravku, položila ju na tú s potkanom, aby nemohol ujsť a zavolala do Tesca. Jeho zamestnanci najprv tvrdili, že hlodavec nemôže pochádzať od nich, pretože keby to tak bolo, určite by si to všimli. Pre potkana nakoniec prišiel vodič, ktorý im donášku doviezol, pričom rodine ako gesto dobrej vôle ponúkol kyticu. 

Tesco láka na valentínske vychytávky: Keď uvidíte FOTO, nebudete vedieť, čo si máte myslieť

Sue celý nákup potom vyhodila, pretože sa bála, že je kontaminovaný. O pár dní neskôr im zavoli z Tesca s tým, že v ich prevádzkach prebehla kontrola, no nenašla žiadne porušenie hygienických predpisov. Obchodný reťazec sa ale tak či tak rodine ospravedlnil. "Čistotu v našich predajniach a dodávkových vozidlách berieme veľmi vážne. Napriek tomu, že sme si istí, že ide o ojedinelý incident, prijali sme množstvo okamžitých opatrení, vrátane spolupráce s firmou na hubenie škodcov a vydezinfikovania miesta, kde skladujeme online objednávky," vyhlásil hovorca Tesca. 

Richardsonovci v Tescu nakupovali tridsať rokov, pričom posledných päť si tovar objednávali len cez internet, pretože to vraj šetrí čas aj peniaze. No po tejto skúsenosti sa rozhodli zmeniť predajcu. Najmä kvôli Beckie, ktorá je po nepríjemnom zážitku tak vystresovaná, že nemôže poriadne spávať a musí užívať lieky. 

Viac o téme: PotkanTesco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu