Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Manželia vyhrali 48 miliónov: Stačil jediný detail a z obrovskej radosti im nezostalo nič

Edwina s Davidom mali prosto šťastie aj smolu v jednom.
Edwina s Davidom mali prosto šťastie aj smolu v jednom. (Zdroj: Profimedia)

LEICESTER – Neuveriteľné šťastie a smolu zároveň mal manželský pár z britského Leicesteru. Keď Edwina a David Nylanovci prišli na to, že vyhrali v lotérii 35 miliónov libier, takmer 48 miliónov eur, nevedeli sa dočkať výhry. Uhádli všetkých šesť vylosovaných čísiel v mobilnej aplikácii Lotto. Potom však zistili niečo, z čoho im zamrzol úsmev na tvári.

V novom roku mali veľké plány, mali sa z nich predsa stať milionári. Keď však volali spoločnosti Camelot kvôli prevzatiu svojich miliónov, dozvedeli sa hroznú správu. Firma, prevádzkujúca celý systém, neevidovala ich transakciu. Aplikácia totiž funguje tak, že si na nej musíte založiť účet, cez ktorý vám sťahujú platby za zakúpenie tiketov.

Manželia si nevšimli, že už na tomto účte nemajú dostatok financií, a tak ich zadané čísla neprešli do systému. Edwina (55) o tom porozprávala aj v televíznej šou BBC: „Som zničená, ale čo môžeme robiť? Hrali sme celé roky, mali sme online účet dlhšiu dobu, takže to nebolo tak, že nevieme, čo robíme. Svet sa nezrúti, máme svoju rodinu a sme spolu, musíme byť vďační za to, čo máme.“

Viac o téme: LotériaPrišli o výhruMobilná aplikácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu