Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Možné iba v Rusku: Muž "umrel" po pití vodky s kamarátmi, prebral sa v márnici a vrátil sa späť na párty

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Ľudský organizmus vie byť niekedy naozaj odolný a prekonať aj nemožné. Presvedčili sa o tom nedávno aj kamaráti istého Rusa, ktorý s nimi popíjal vodku a zrazu vyzeral, že nie je viac medzi živými. Záchranári ich domnienku potvrdili a "nebožtík" skončil v márnici. Tam sa však jeho príbeh ani zďaleka neskončil.

VIDEO Umývanie áut po rusky: Prasknuté potrubie pripravilo scénku ako z grotesky

Netradičná udalosť sa odohrala na Ďalekom východe v regióne Khasanky. Sanitka privolaná do domu, kde sa popíjanie konalo, zobrala "mŕtveho" muža do márnice. Policajný hovorca Alexej Stojev v rozhovore pre miestne noviny Khasanskije Vesti uviedol, že v tú noc bola kapacita miestnej márnice naplno vyťažená a telá preto neležali iba na pultoch, ale aj na podlahe mraziacej miestnosti, kam položili aj dotyčného hrdinu.

"V určitom bode sa muž prebudil a nevedel pochopiť, kde sa nachádza. Bola tam tma a zima. Okrem toho jeho mozog bol zahmlený kvôli vplyvu alkoholu. V tme ucítil iba niečie úplne chladné končatiny a vystrašený sa ponáhľal k dverám," doplnil Stojev s tým, že zamestnancov márnice jeho zjav doslova šokoval.

Polícia v odľahlej oblasti, v ktorej je populácia približne 35-tisíc obyvateľov roztrúsená na viac ako 4100 kilometrov štvorcových, najprv muža vypočula a potom ho nechala odísť. Muž sa po "zmŕtvychvstaní" vrátil naspäť na párty, kde našiel svojich priateľov, ako zapíjajú jeho smrť. Potom, čo však vykoľajeným kamarátom vysvetlil, čo sa stalo, ich prípitky sa pretransformovali do osláv jeho znovuzrodenia.

Viac o téme: Vodka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu