Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž zostal v šoku: Jeho žena prehovorila naživo v televízii dva roky po tom, čo ju pochoval

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

CASABLANCA - Nemal ani len tušenie, že je stále medzi živými po tom, čo mu lekári povedali, že zomrela na zranenia utŕžené pri dopravnej nehode. Smútiaci manžel veril, že svoju ženu pochoval... až do chvíle, kým sa telefonicky neohlásila v populárnom televíznom programe.

Možné iba v Rusku: Muž "umrel" po pití vodky s kamarátmi, prebral sa v márnici a vrátil sa späť na párty

Maročan Abragh Mohamed žil v domnení, že jeho žena podľahla vážnym zraneniam v nemocnici v Casablance. Tak ho o tom informovali lekári. Po dvoch rokoch sa však situácia dramaticky zmenila. Jeho príbuzní, ktorí sledovali obľúbený televízny program Al Mujtafun (Zmiznutí), zrazu mohli v štúdiu počuť telefonát jeho manželky, ktorá sa chcela opäť stretnúť so svojimi milovanými. Udala manželovo meno aj jeho bývalú adresu.

"Vdovec" sám program nevidel, ale priatelia za ním okamžite prišli, aby mu o tejto správe zreferovali. "Nevedel som, že to bolo iné telo, ktoré sme pochovali a že moja žena bola stále nažive," vyjadril sa prekvapený muž pre španielske médiá.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Otázkou teraz je, kde sa v prvom rade stala chyba, prečo jeho žene trvalo dva roky, kým sa pokúsila o kontakt a kde dovtedy bola. Jedna z teórií hovorí, že stratila pamäť.

Manželia žili v malom horskom mestečku Azilal. Keď došlo k autonehode, lekár manželovi povedal, že jeho žena pravdepodobne neprežije, ale aj tak musí uhradiť účet za zdravotnú starostlivosť. Preto cestoval štyri hodiny späť do svojho domu. Keď sa však vrátil s hotovosťou, povedali mu, že zomrela. Neskôr dostal "jej" telo zabalené v plachte a uložené v rakve, ktorú vzal do mestečka a vystrojil pohreb.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu