Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Krvilačná veverica zaútočila: Takto doriadila bezmocného dôchodcu (87)

Richard Williams
Richard Williams (Zdroj: kbwc)

NOVATO - Veverička je na prvý pohľad milé zvieratko, na ktoré sa v prírode nevieme vynadívať, ale v niektorých prípadoch dokáže zo seba spraviť aj nebezpečného útočníka. Presvedčil sa o tom aj starší manželský pár v Kalifornii, ktorý dopadol po boji s huňatou guľou tak zle, že ho museli ošetriť v nemocnici.

Na toalete takmer dostal infarkt: Najprv počul čudný šramot, potom to vyliezlo

Richard Williams (87) sa práve zahĺbil do upratovania svojej garáže, keď sa na neho vrhlo rozhnevané zviera a strhla sa bitka: "Bolo naozaj zlé. Škriabalo ma pazúrmi a ja som sa ho snažil zo seba dostať. Zakaždým, keď som ho zhodil, vyskočilo na mňa späť," povedal pre televíziu CBS v San Franciscu napadnutý dôchodca, ktorému prišla na pomoc jeho manželka.

Norma Williamsová (83) začula krik z garáže a prišla sa pozrieť, čo sa deje. Keď videla muža pokrytého krvou, vzala metlu a pridala sa k boju. Kým veveričku stihla udrieť, poškriabala ju na ruke. Napokon ju Richard schmatol za chvost a hodil o zem, kde zostala omráčená ležať, než utiekla preč.

 

Ouch

Zveřejnil(a) Metro dne 9. prosinec 2015

Páru pomohli jeho susedia, ktorí ho odviezli do nemocnice, kde im ošetrili zranenia a dostali zopár injekcií, vrátane tých proti tetanu a besnote. Rovnaká veverička je podozrivá, že za posledné tri týždne napadla ďalších osem ľudí, vrátane učiteľa a študenta. Po okolí už rozvešali letáky upozorňujúce na možnú hrozbu.

 

Viac o téme: VeveričkaRichard Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu