Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Na nedeľný nákup vezmite aj deti! Čaká ich Mikuláš s čertom!

(Zdroj: PR)

Pozná vaše dieťa nejakú riekanku o Mikulášovi? Že nie? Tak je najvyšší čas sa nejakú začať spoločne učiť. Už túto nedeľu, 6. decembra, budú totiž vo všetkých 58 predajniach Kaufland na celom Slovensku čakať na deti v čase od 8.00 od 20.00 hod. Mikuláš s čertom, ktorí všetkým spríjemnia nakupovanie drobnými sladkosťami.

„Tak ako minulý rok, aj tento by sme chceli potešiť malých i veľkých, ktorí sa rozhodnú na Mikuláša naše predajne navštíviť,“ vysvetlil hovorca Kauflandu, Martin Gärtner. Ako dodal, deti ktoré sa nebudú ostýchať a zarecitujú básničku alebo zaspievajú nejakú mikulášsku pesničku odmenia Mikuláš s čertom milým prekvapením navyše. A kvôli tomu sa už predsa oplatí mať nejakú tú riekanku pripravenú. Napríklad aj takúto:

Mikuláš je dedko starý,
vie on robiť veľké čary.
Nadelí ti radosti,
čižmu plnú sladkostí.

Zároveň v predajniach Kaufland prebieha aj špeciálna akcia na mikulášsky tovar, teda cukrovinky, ovocie, oriešky a podobne. Sviatok svätého Mikuláša sa už odpradávna spájal s vierou v bohatstvo a obchodníci v ten deň radi uzatvárali zložité obchody. V súvislosti s týmto sviatkom sa preto v minulosti konali aj trhy. Mikulášska tradícia trvá už niekoľko storočí a má dodnes svoje pevné miesto aj v dobe, kedy sa už tradíciám nepripisuje taký význam.

-Reklamná správa-

Viac o téme: Kaufland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu