Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ohrdnutá milenka sa súdi s miliardárom (92): Ledva chodí, ale každý deň odo mňa pýta steak a sex!

Sumner Redstone má stále chuť na sex Zobraziť galériu (3)
Sumner Redstone má stále chuť na sex (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Je príliš starý, príliš slabý a sotva dokáže hovoriť. No miliardár Sumner Redstone i tak v sebe nájde každý deň silu na to, aby si doprial telesné uspokojenie. To sa však nestretlo s pochopením jeho bývalej partnerky, ktorá mu okrem prílišných sexuálnych chúťok vyčítala aj iné veci.

Chorľavý deväťdesiatdvaročný mediálny magnát Redstone síce stráca silu, ale nie chuť na steak a na sex. Uvádza sa v súdnych dokumentoch, ktoré vyplnila jeho ohrdnutá milenka Manuela Herzerová. Zdravotný stav hlavného akcionára spoločností Viacom a CBS mu síce nedáva dôvod na radosť, no na jeho apetít to žiadny vplyv veru nemá. Každý deň vraj od svojej bývalky vyžadoval sexuálnu aktivitu, hoci mu lekár odporučil pohlavnú zdržanlivosť.

Ohrdnutá milenka sa súdi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP)

Až do konca októbra mala Herzerová právo rozhodovať o Redstonovom zdravotnom stave v prípade, že by ho lekári uznali za nesvojprávneho. To bolo ale ešte predtým, než magazín Vanity Fair vydal článok o tom, že Manuela (50) a boháčova ďalšia milenka Sydney Hollandová (43), preberali nad jeho majetkom čoraz väčšiu kontrolu. Na základe neho si zrejme uvedomil pravý dôvod ich prítomnosti v jeho živote a vykopol obe ženy zo svojho sídla v Beverly Hills. Herzerová jeho rozhodnutie spochybnila a a požaduje, aby Sumnera vyšetrili lekári.

Redstone a Hollandová
Zobraziť galériu (3)
Redstone a Hollandová  (Zdroj: SITA/AP)

"Som presvedčená o tom, že ak aj Sumner niečo podpísal, chýbala mu mentálna kapacita na to, aby chápal, čo vlastne podpisuje, a už vonkoncom nerozumel právnemu a praktickému významu dokumentov, ktoré podpísal," vyhlásila rozhorčená žena.

 

Kráska uzavrela zmluvu roka: Miliardár jej dá za 15 rokov sexu neskutočnú sumu

Redstonovi právnici predložili súdu lekárske správy obsahujúce výsledky vyšetrení mozgu, z ktorých vyplýva, že v oblasti zdravia nedošlo u miliardára k žiadnym drastickým zmenám. Drámu pozorne sledujú akcionári aj konkurenčné mediálne spoločnosti. Tlačia na Redstona, aby ich oboznámil so svojím skutočným zdravotným stavom pre budúce blaho jeho firiem. V prípade jeho smrti alebo nesvojprávnosti prevezme nad nimi kontrolu sedemčlenné predstavenstvo vrátane dcéry Shari. Začiatkom novembra sa Sumner nechal počuť, že "Herzerová sa s ním chce súdiť, pretože jej ide iba o jeho peniaze". A zrejme nie je ďaleko od pravdy.

Viac o téme: SexMiliardárSumner redstone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu