Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Frajerke dal kopačky a adresoval nepríjemný odkaz na Facebooku: Keby vedel, čo sa potom stane!

Kedysi boli milencami, dnes je Ronald mŕtvy
Kedysi boli milencami, dnes je Ronald mŕtvy (Zdroj: telecinco.es)

BARRANQUILLA - Facebook má veľkú moc a častokrát ľudí namiesto toho, aby ich spájal, rozdeľuje. A dokonca sa kvôli nemu aj vraždí. Takýto tragický osud postretol mladého Kolumbijčana po tom, ako si zmenil rodinný status. Bývalá priateľka to nevedela prekusnúť a poslala ho na druhý svet.

Ronald Diaz Quiroz sa rozišiel s priateľkou, pretože jej už mal plné zuby. Radosť z toho, že je opäť voľný, vôbec neskrýval, na Facebooku si zmenil status so zadaného na slobodný a dokonca napísal: "Dnes som sa konečne zbavil tej lepkavej žuvačky, ktorú som nazýval svojou priateľkou. Cítim sa voľný."

Keď si to prečítala Paola Padlla Najerová, dostala strašnú zlosť. Sledovala ho do kaviarne, kam zvykol chodievať a počkala, kým odtiaľ odíde. Keď vyšiel von, priplížila sa k nemu a spýtala sa ho, prečo zverejnil taký status a udrela ho. Potom vytiahla nož, ktorý nosila pre svoju ochranu v kabelke, a bývalého priateľa bodla do hrude, pričom zasiahla priamo srdce. Ronald bol na mieste mŕtvy.

 

FOTO, ktorá stála muža život: Zverejnil ju na Facebooku, o týždeň bol mŕtvy

Najerovú po útoku premohli okoloidúci ľudia, ktorí okamžite privolali políciu. Tá útočníčku obvinila z vraždy. Dievčina popiera, že by Diaza špehovala a povedala, že na neho v kaviarni narazila náhodou. Tam si aj všimla, že si zmenil status na Facebooku. Jej obhajoba je však veľmi chabá a dlhoročný trest ju zrejme neminie.

Viac o téme: VraždaFacebook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu