Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vraha odhalil tarot: Vytiahol si kartu smrti a veštkyni prezradil strašné tajomstvo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP)

BRIGHTONE - Muž sa kartárke priznal k hororovému činu po tom, ako si z tarotového balíčka vybral kartu smrti. Kvôli svojmu tajomstvu nemohol spávať a keď videl, že osud ho prenasleduje aj v kartách, svedomie už nedokázalo ďalej mlčať.

„Mám u seba jedného muža a viem, že tomu bude ťažké uveriť, ale práve som sa dozvedela, že niekoho zavraždil,“ povedala veštkyňa polícii po tom, ako sa jej muž priznal k vražednému vyčíňaniu. Počas výkladu tarotu si totiž vybral kartu smrti a dostal nutkanie priznať sa jej, že urobil niečo naozaj strašné.

Zabil som svojho spolubývajúceho

Randel-Hanson sa kartárke zdôveril, že zavraždil svojho spolubývajúceho Dericka Marneyho (70), údajne nešťastnou náhodou, keď sa naňho otočil s dlhým kuchynským nožom. V byte žili spoločne, dokonca zdieľali spoločnú posteľ, ale neboli milenci. Marney mu vraj robil neslušné návrhy a trikrát sa ho pokúsil sexuálne zneužiť. Keď potom veštkyňa otočila kartu smrti, k tajomstvu, ktoré v sebe dusil, sa priznal.

Posledné proroctvo Baby Vangy o Európe: Rok 2016 bude najväčšou skazou

Vinník navštívil kartárku Jayne Braiden 4. mája a z balíčka si vybral desať tarotových kariet, uviedol Mirror. Jeho karty však odhalili niečo zvláštne. Hneď prvá karta bola veža, čo znamenalo veľa zlých pocitov a myšlienok, potom si vytiahol cisára, čo značí dominantného muža a následne kartu smrti. Veštkyňa mu naznačila, že tam musí byť niečo naozaj zlé a Marney sa pod náporom emócií priznal.

Vraha odhalil tarot: Vytiahol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock)

Viac o téme: KartyVraždaVeštkyňaTarotKarta smrtiKartárka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu