Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Proroctvo slepej Baby Vangy sa vypĺňa: Teroristi z Daeš majú s Európou tie najhoršie plány

Baba Vanga Zobraziť galériu (2)
Baba Vanga (Zdroj: Youtube/AnotherLife2Time csatornája)

STRUMICA - Mohla slepá bulharská jasnovidka Baba Vanga predpovedať rozmach radikálnych islamistov z Daeš? Mnohí sú presvedčení, že dokázala nazerať do budúcnosti a internet teraz začali zaplavovať články s jej predpoveďami. Pri čítaní niektorých z nich strašidelne mrazí.

„Nostradamus Balkánu“, ako veštkyňu z Balkánu prezývali, údajne predpovedala dramatické zmeny, ktoré by mali nastať  v roku 2016. Staručká nevidiaca žena totiž tvrdila, že Európa v roku 2016 prestane existovať, pretože svet zachváti moslimská vojna. Obzvlášť znepokojivé je však to, že ak jej výroky v minulosti naozaj zazneli, 85 percent z nich sa vyplnilo, uvádza Daily Mail.

Monštruózne varovania siedmich najväčších prorokov: Tretia svetová vojna sa začne v Sýrii

Baba Vanga, ktorá zomrela v roku 1996 ako 85-ročná, vraj videla teroristický útok na newyorské dvojičky oveľa skôr, ako sa v roku 2001 odohral a predpovedala aj hrozivé cunami z roku 2004. Na sklonku života mala predpovedať aj zvolenie 44. amerického prezidenta Baracka Obamu – tvrdila, že prezidentom USA sa stane Afričan, no zároveň vystríhala, že by mohol byť posledným americkým prezidentom. Súčasne varovala pred inváziou moslimských teroristov do Európy.

Kalifát moslimskej ríše bude v Ríme!

Veštkyňa upozorňovala, že sa svet bude zmietať vo veľkej moslimskej vojne, ktorá má skončiť až v roku 2043 zriadením centrálneho kalifátu priamo v Ríme. Najhoršie však vyznieva jej varovanie, že Európa bude už v roku 2016 ľudoprázdna. Jasnovidka mala tiež pred 60 rokmi predpovedať negatívny dopad klimatických zmien, stúpanie hladiny oceánov a morí a roztápanie ľadovcov.

Slávna veštkyňa sa narodila v bulharskej dedine Strumica a podľa legendy stratila zrak už ako malé dievča pri silnej búrke, ktorá ju zrazila k zemi. Po tomto nešťastí však v sebe objavila schopnosť vidieť budúcnosť. V neskorších rokoch jej života bola vyhľadávanou radkyňou bohatých či slávnych ľudí a mocných politikov.

Proroctvo slepej Baby Vangy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/AnotherLife2Time csatornája)

Predtým, ako Vanga zomrela, stihla vysloviť predpovede, ktoré sa týkajú niekoľkých storočí dopredu. Našej civilizácii majú podľa Vangy v roku 2130 pomôcť cudzinci z inej planéty žiť pod vodou a dočkáme sa vraj aj vojny na Marse v roku 3005. Definitívny zánik všetkého živého na Zemi má nastať až v roku 3797. Vtedy však už človek bude schopný osídľovať iné planéty vo vesmíre.

Viac o téme: JasnovidkaProroctvoBaba Vanga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu