Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chcel byť ako postava z filmu: Vyvraždil svoju rodinu a krvou obetí napísal na stenu odkaz

Jed Allen vyvraždil svoju rodinu, potom sa obesil Zobraziť galériu (4)
Jed Allen vyvraždil svoju rodinu, potom sa obesil (Zdroj: Foto: Profimedia/REXShutterstock)

DIDCOT - Otrasný prípad rodinnej tragédie sa stal v anglickom meste. Jed Allen (†21) v prezlečení za filmovú postavu Wolverin surovo dobodal matku, jej priateľa a svoju šesťročnú sestričku. Na stene zanechal ich krvou napísaný hrôzostrašný odkaz. Po desivom čine spáchal samovraždu.

Bezvládne zakrvavené telá Philipa Howarda (†44), matky Janet Jordanovej (†48) a jej dcérky Derin (†6) objavil kamarát po tom, čo mu Jed poslal šokujúcu sms-ku. "Nemám veľa času, už to vedia. Nie som nič viac, než bezcenný," bolo v nej napísané.

Pohľad, ktorý sa naskytol po príchode do domu smrti, vyviedol z miery aj skúsených kriminalistov. Všade bola krv. Na stenu vrah krvou obetí napísal ospravedlňujúci odkaz: "I´m sorry," čo v preklade znamená: "Je mi to ľúto". Podľa polície obete utrpeli množstvo bodných rán, ktoré utŕžili pri dramatickom súboji. Pitva odhalila, že matka bola pod vplyvom liekov, ktoré sa užívajú proti závislosti na heroíne.

Jedova matka a sestrička
Zobraziť galériu (4)
Jedova matka a sestrička  (Zdroj: Foto: Profimedia/REXShutterstock)

Ako informuje portál mirror.co.uk, vyšetrovatelia našli aj vražednú zbraň. O život ňou Jed pripravil všetky tri obete, ostala zapichnutá v tele nevlasného otca.
 

Philip, Jedov nevlastný otec
Zobraziť galériu (4)
Philip, Jedov nevlastný otec  (Zdroj: Foto: Profimedia/REXShutterstock)

Philip žil s Jedovou matkou asi 10 rokov. Pravdepodobne v poslednom období začal tiež užívať drogy. Podľa vyšetrovateľov Jed odišiel od mamy, ktorá mala problémy s drogami a alkoholom, keď mal 11 rokov. Žil u svojho otca. V 17-tich rokoch sa vrátil k matke a jej novému manželovi. 

Jed so sestričkou Derin
Zobraziť galériu (4)
Jed so sestričkou Derin  (Zdroj: Foto: Profimedia/REXShutterstock)

Jed, ktorý trpel nízkym sebavedomím, pomáhal mame v boji proti závislosti, ale aj finančne. Pred narodením Derin odobrala sociálka z rodiny dvoch jeho súrodencov. 

Tragédia sa stala ešte v máji v anglickom meste Didcot. Polícia začala trestné stíhanie pre vraždu, prípad ale uzavrela. Jed spáchal po desivom čine samovraždu, obesil sa na strome. Jeho telo našli dva dni po objavení vyvraždenej rodiny, neboli v ňom prítomné drogy ani alkohol.

Viac o téme: RodinaTragédiaVrahJed Allen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu