Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dôchodca (92) doplatil na sľuby veštkyne: Kvôli výhre sa dal na polnočné šialenstvo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PRAHA - Český dôchodca sadol podvodníčke na lep a došiel tak o životné úspory. Kartárka mu počas polnočných rituálov sľubovala obrovskú výhru v lotérii. Opäť sa však potvrdilo, že s budúcnosťou sa neradno zahrávať. Výhra dôchodcovi nebola súdená.

Podľa reportáže TN.cz prišiel 92-ročný dôchodca z Hradca Králové o státisíce korún. Keďže túžil po hlavnej výhre v lotérii, všetky peniaze zaplatil veštkyni za to, že mu pomôže získať jackpot vo výške 95 miliónov korún (3 515 784 eur). Kartárka však výherné čísla nedokázala uhádnuť a dôverčivý dôchodca tak prišiel o životné úspory.

Vraha odhalil tarot: Vytiahol si kartu smrti a veštkyni prezradil strašné tajomstvo

Polnočné rituály

Podobným spôsobom kartárka podviedla ešte inú osobu, ktorej takisto sľubovala výhru v lotérii. Veštkyňa dvoch výhrychtivých klientov pripravila počas piatich mesiacov dovedna o viac ako 800-tisíc korún (29 600 eur). Rituály, počas ktorých mala kartárka hádať výherné čísla, sa konali vždy o polnoci a dôchodca na ne prichádzal so značnou hotovosťou. Keď mu dochádzali peniaze, neváhal dať do záložne husle v hodnote 80-tisíc korún či zaplatiť zlatými náušnicami.

Dôchodca (92) doplatil na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto tn.cz)

Hoci senior kartárke zaplatil, výhra neprichádzala. To mu žena zdôvodnila tým, že jej musí najprv zaplatiť jedno percento z výhry vo výške zhruba milión českých korún. Problém však nastal, keď senior kartárke prestal veriť a peniaze si vypýtal späť. Veštkyňa mu povedala, že peniaze pri rituáli zhoreli a rozhorčený senior sa obrátil na políciu. Následne sa dozvedel, že veštkyňa už v minulosti za podvody pykala vo väzení. Kartárke teraz hrozí 8-ročný pobyt za mrežami. Súčasne čelí trestnému stíhaniu za to, že svojho 15-ročného syna neposielala do školy.

Dôchodca (92) doplatil na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto tn.cz)

 

Viac o téme: PodvodSeniorVýhra v lotériiKartárka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu