Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jasnovidka o novom roku 2017: Správa z budúcnosti, ktorá Slovákov poteší

Jasnovidka Nelly.
Jasnovidka Nelly.

BRATISLAVA – Čo nám rok 2017 dá a čo nám vezme? Na čo sa máme v novom roku zamerať, aby sme boli zdraví, šťastní a milovaní? Pred čím máme mať sebazáchovný rešpekt? Prečítajte si, ako vidí budúcnosť slovenská jasnovidka a kartárka Nelly.

Jasnovidka Nelly sa duchovnu venuje už približne 20 rokov. Dôležitými nástrojmi jej práce sú skúsenosti a intuícia. Pomocou nich vykladá karty a hľadá duchovné príčiny ochorení. Nelly Topkám prezradila, čo jej o budúcnosti Slovákov v roku 2017 našepkáva vnútorný hlas. 

Slepá Baba Vanga predpovedala nielen 9/11: Proroctvo o návšteve mimozemšťanov a ich misii

Čo nás čaká v roku 2017?

Nový rok sa začne veľkými výzvami. Ľudia si uvedomia, že v ich životoch a na Slovensku niečo nie je tak, ako by si predstavovali a konečne sa rozhodnú konať. V numerológii vchádzame do roku s vládnucou číslicou 1. Rok 2017 sa bude niesť v znamení nových začiatkov. Už prvé dni nového roku budú ľudia pociťovať nedostatok rovnováhy v zásadných životných situáciách a budú sa snažiť nájsť cesty zmeny.

Vzťahy a rodina

Vzťahy v roku 2017 budú prechádzať krízami. Tie, ktoré nemajú pevné základy sa rozpadnú a nahradia sa inými. Pevný základ sa bude budovať aj na politickom výslní .Tí, ktorí neobstáli, budú musieť prenechať miesto iným. Celkovo sa tento rok bude niesť v duchu budovania niečoho nového, aby sa nastolila rovnováha. Tie vzťahy, ktoré fungujú len kvôli financiám, zažijú nepríjemné konce.

Mohlo by vás zaujať:
Katastrofálny rok 2016: PREHĽAD ÚMRTÍ, ktoré nás priam šokovali!

Zdravie

Začiatkom roka sa ľudia budú tešiť z vitality a doznievajúceho pokoja zo sviatkov. Jarné mesiace môžu skomplikovať virózy. Na jar by sme sa mali viac zdržiavať v prírode. Prebúdzajúca príroda dodá energiu a silu po zime každému z nás. V tomto roku treba zvoliť jemnejšie tempo, lebo hrozí oslabenie psychiky. Stres zdraviu nepomáha.

Práca

Aj pracovné podmienky na Slovensku sa budú pomalými krokmi uberať k lepšiemu. Ľudia si budú tvrdo stáť za svojimi požiadavkami a pôjdu si za svojím cieľom. Horšie to bude v podnikateľskej sfére, v ktorej nastanú ťažké časy.

Peniaze

Vo finančnej oblasti by sa Slovákom malo trochu polepšiť. Ale aj tak bude veľa demonštrácii. Ľudia budú strácať trpezlivosť a aby si zabezpečili lepšiu budúcnosť, pôjdu do ulíc. S jarou prídu aj nové úlohy, rokovania a celková klíma sa vo finančnom poli začne meniť k lepšiemu.

 

Viac o téme: BudúcnosťJasnovidkaNellyKartárkaSlovensko 2017
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu