Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Geniálne riešenie rodičovských starostí: Manželia našli úžasný spôsob, ako sa v noci vyspať

Skvelá práca
Skvelá práca (Zdroj: wanderingtheworldbelow.com)

WASHINTON - Unavení nočným tmolením sa potomkov a ich vrátením do vlastných postelí sa jedni americkí rodičia rozhodli pre neobvyklé riešenie: otec zostavil z nábytku Ikea akúsi členenú veľkopostel, do ktorej sa zmestí celá sedemčlenná rodina. Pokiaľ ide o sex, chce to len kreativitu, čo sa miesta týka, napísali rodičia na svojom blogu v odpovedi na početné otázky na túto tému.

Elizabeth a Tom Boyceovi z Texasu tvrdia, že takéto nočné usporiadanie zatiaľ vyhovuje všetkým a deti by to ani inak nechceli.

Poplach medzi vedcami: Nová technológia by z nás mohla urobiť genetické monštrá

Rodina Boyceovcov veľa cestuje. Matka je portrétna fotografka a otec v domácnosti. Práve on berie deti často na výlety, počas ktorých spia všetci pospolu. Po návrate domov ale začínali problémy: deti nechceli spať vo svojich izbách a prichádzali v noci za rodičmi. Elizabeth Boyceová opisuje neustále vracania potomkov do ich vlastných lóži ako "slzy a boj". Deti sa dokonca občas uvelebili v rodičovskej spálni na podlahe.

"Jednoducho sme sa chceli vyspať," hovorí Boyceová. Jej manžel je navyše postihnutý a občas je mu v noci zle. "Takže som mu pomáhala, do toho kojila, naháňala deti späť do ich postelí, upokojovala batoľa vzbudené ostatnými deťmi. Bolo to šialené," spomína.

Ročný Elijah teraz spí v centrálnej časti postele spolu s rodičmi. Trojročný Owen a jedenásťročný Zack spia po stranách, pričom Zack má kvôli súkromiu pri lôžku záves. Nad Zackom a Owenom spí sedemročný Ben a deväťročná Izzy. Deti chodia spať v rôzny čas a nie je to vraj problém. Navzájom sa údajne ani nebudia, lebo každé dieťa má do svojho pelechu "ľahký prístup".

Pokiaľ ide o sexuálny život, dom má vraj teraz plno prázdnych izieb, ktoré slúžia ako šatňa či herňa, v ktorých možno urobiť zadosť manželskému životu. "Sex sa predsa nemusí odohrávať len v posteli. Dokazuje to tá kopa šestnásťročných, ktorí končia na zadných sedadlách áut," hovorí Boyceová.

Okrem toho podľa nej možno spacie usporiadanie zrušiť, hneď ako niekomu z detí prestane vyhovovať.

Geniálne riešenie rodičovských starostí:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: wanderingtheworldbelow.com)

Viac o téme: Tom Boyce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu