Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kresťanská stránka radí odmietnutým mužom: Keď žena nie je povoľná k sexu, urobte toto

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Tajomstvo šťastného manželstva je jednoduchšie, ako si myslíte. Ak s vami žena odmieta mať sexuálny styk, nemali by ste to submisívne tolerovať, ale musíte konať. Kresťanská webová stránka sa rozhodla, že dá nešťastným mužom dobrú psychologickú radu.

Kľúčom k spokojnému sexu je váš pohľad, radí mužom kresťanská webová stránka. Ak vás žena sexuálne odmieta, nepozerajte sa jej počas styku do tváre. Podľa biblických rodových rolí by totiž muž nezáujem ženy nemal tolerovať. Samozrejme, mať sex s neochotným partnerom asi nie je príjemné, ale môžete zamerať svoju pozornosť na telo, nie na tvár.

Vedec (36) odhalil tajomstvo dlhovekosti, nie je pre každého: Musíte sa vzdať aj tejto slasti

Pohľadom na ženine telo získate vizuálne potešenie a vnútornú rozkoš zo spojenia s manželkou. Ak sa žena odmieta spojiť emocionálne, musíte sa spojiť fyzicky. Mirror uvádza, že stránka odmietavé manželky prirovnáva k starovekému mytologickému monštru – k Medúze. Ani jej ste sa nemohli pozrieť do očí, to tváre, pretože jej pohľad by vás zabil. Podobný účinok má aj pohľad asexuálnej manželky – zabije vaše vzrušenie.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock)

 

Viac o téme: SexManželstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu