Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rodina priviedla do katedrály ženu posadnutú diablom: VIDEO násilného exorcizmu

Jačiaca žena vyvolala rozruch
Jačiaca žena vyvolala rozruch (Zdroj: Youtube/Mirror, Viral MTV)

JASY - Žena na videu kričí od hrôzy a v tesnej blízkosti svätých relikvií sa zmieta v kŕčoch. Jej rodina je totiž presvedčená, že ju posadol zlý duch. Snaha blízkych vyústila až v strašidelný incident, ktorého svedkami bol dychtivý dav počas sprievodu sv. Paraskevy.

Rumunku v spolupráci s kňazom prinútili dotknúť sa vystavených svätých relikvií počas jednej z najdôležitejších pútí pravoslávnych kresťanských veriacich. Exorcizmus bol vykonaný 14. októbra, v rovnaký deň, ktorý mala svätá Paraskeva z Balkánu vykonávať zázraky. Ľudia veria, že zázračnú moc si jej ostatky zachovali aj po smrti.

Vyvolávanie duchov z tínedžerky (18) urobilo zúrivú beštiu: Dušu pri hre zapredala diablovi

Ženu sa musela dotknúť skla, ktoré zakrýva telo svätej. Exorcista medzitým hovoril modlitbu, ktorá mala z posadnutej ženy vyhnať démona. Napriek šokujúcej scéne navštívilo metropolitnú katedrálu v Jasy vyše 200-tisíc ľudí, aby sa počas 6-dňového sprievodu takisto dotkli ostatkov sv. Paraskevy, uviedol Daily Mail. Mnohí z veriacich boli ochotní čakať v 2-kilometrovom zástupe aj 15 hodín, aby prostredníctvom kontaktu s relikviami získali požehnanie.

Viac o téme: DiabolExorcizmusPosadnutosťRumunkaRelikvie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu