Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena (†41) umrela v Nemecku pri vyháňaní diabla: Polícia zverejnila detaily, z ktorých mrazí!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

FRANKFUR NAD MOHANOM - Nemecká polícia našla v hotelovej izbe vo Frankfurte nad Mohanom telo mŕtvej ženy, ktorá sa s najväčšou pravdepodobnosťou stala obeťou pokusu o vyháňanie diabla. S odvolaním sa na prokuratúru o tom dnes informovala agentúra DPA.

Polícia v súvislosti s úmrtím 41-ročnej ženy zadržala päť ľudí, ktorí ju údajne priviazali k posteli a niekoľko hodín ju trápili. Medzi zadržanými je 44-ročná žena, jej 21-ročný syn a 19-ročná dcéra a ďalší dvaja 15-roční chlapci.

Podľa nemeckého Bild.de malo ísť o ľudí z Kórey, ktorí do Frankfurtu nad Mohanom pricestovali pred šiestimi týždňami a v noci z piatka na sobotu sa ubytovali v hoteli Intercontinental, v ktorom si prenajali izbu. Aby nevzbudili pozornosť, žene, ktorá pri vyháňaní diabla kričala, napchali do úst uterák. Na miesto privolali aj katolíckeho kňaza. Ten však po príchode do miestnosti objavil už len doudieranú mŕtvolu ženy. Zverstvo, ktorého sa na bezbrannej žene dopustili, šokovalo aj dlhoročných vyšetrovateľov.

Jaqueline (†22) zomrela pri vyháňaní diabla: Rodičia ju vzali do kostola, kde na nej vykonali rituál

Zadržaní sa vraj pokúšali zo ženy vyháňať démona, ktorý ju podľa nich posadol. Bili ju pritom opakovane do hrude a brucha. Verili, že démon sa jej usídlil v žalúdku. Aby potlačili jej krik, vložili ju do úst kolík, kvôli ktorému sa žena nakoniec udusila. Podľa frankfurtského prokuratúry nie je zatiaľ jasné, či žena o amatérsky exorcizmus sama nepožiadala.

Viac o téme: ExorcizmusVyháňanie diabla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu