Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO, ktorá stála muža (†50) život: Zverejnil ju na Facebooku, o týždeň bol mŕtvy

Fotka, ktorá stála Tonyho život Zobraziť galériu (3)
Fotka, ktorá stála Tonyho život (Zdroj: Facebook)

PHILADELPHIA - Bolo to myslené ako vtip, ktorý ale stál jedného muža z americkej Pennsylvánie život. Pred niekoľkými dňami zverejnil na Facebooku fotku svojej milej s veľkou hotovosťou. Fotografia sa šírila až dovtedy, kým niekto nedostal nápad peniaze ukradnúť. Celé to dopadlo tragicky.

Päťdesiatročný Tony Harris to nedomyslel. Na sociálnu sieť nedávno zavesil fotogafiu svojej snúbenice, ako pózuje s niekoľkými kôpkami bankoviek. "Týchto 60 tisíc dolárov som dal do nesprávnych rúk. Dúfam, že moja žena nepôjde teraz nakupovať," píše sa v žartovnom komentári.

FOTO, ktorá stála muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

O týždeň neskôr sa do jeho domu na predmestí Philadelphie vlámali traja maskovaní muži a žiadali, aby im dal peniaze. Bolo známe, že Tony nechával vždy odomknuté dvere, takže im lúpež ešte poriadne uľahčil. Lupiči narazili na snúbencov v kuchyni a hneď sa im začali vyhrážať, že ak im nedajú to, čo požadujú, zabijú ich. Harris povedal, že žiadne peniaze v dome nie sú, a tak ho strelili do hlavy a potom utiekli. Ťažko zraneného muža previezli do nemocnice, kde o osem hodín neskôr zomrel.

FOTO, ktorá stála muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Detektívi z oddelenia vrážd odhadujú, útočníci boli vo veku 17 až 19 rokov, informuje denník Philadephia Inquirer. Taktiež uviedli, že motívom sa pre nich stali peniaze, o ktorých Harris informoval na Facebooku.

FOTO, ktorá stála muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Všetko to bol však len vtip. Nešlo totiž o žiadnu veľkú sumu, boli to kopy jednodolároviek, na ktorých vrchu bola jedna dvadsaťdolárovka, aby to pôsobilo ako vyššia suma. Polícia ponúka za informácie vedúce k dolapeniu vrahov odmenu 20 tisíc dolárov. Harris po sebe zanechal tri deti vo veku dva a päť rokov a desať mesiacov.

Viac o téme: SmrťFacebook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu