Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Blondínka (38) dostala list od svojej mamy: Dozvedela sa pravdu o otcovi, chcelo sa jej zvracať

Jodi je na dobrej ceste k uzdraveniu Zobraziť galériu (4)
Jodi je na dobrej ceste k uzdraveniu (Zdroj: facebook/jodi cahill)

MELBOURNE - Život tridsaťosemročnej Austrálčanky sa drasticky zmenil po tom, ako dostala list od svojej matky. Zrazu pochopila, prečo ju nikdy nemala rada a nedokázala si s ňou vybudovať žiadny vzťah. A z toho dôvodu sa jej chce zvracať.

Jodi Cahillová si so svojou matkou nebola nikdy blízka. Nemali spolu dobrý vzťah a ju to veľmi trápilo. Ale už to vie. Pred štyrmi rokmi jej mama napísala list, v ktorom jej oznámila šokujúcu správu. "Jodi, je načase, aby si sa to dozvedela. Ty a ja máme rovnakého otca. Môj otec ma už odmalička zneužíval rôznymi spôsobmi. Noc, kedy ma znásilnil a ja som otehotnela, si budem pamätať do konca života," píše sa v ňom.

Austrálčanka vďaka týmto slovám pochopila, ako sa jej mama vo vzťahu k nej cíti. Prečo ju nemiluje, prečo nechala jej výchovu na babku a prečo sa jej raz vyhrážala, že ju zastrelí.

Blondínka (38) dostala list
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: facebook/jodi cahill)

"Myslela som si, že nie je normálna, že je duševne chorá. Muselo to byť pre ňu strašné každý deň sa na mňa pozerať a pripomínať si tak, čo sa stalo. Všetko to už teraz dáva zmysel," povedala.

Blondínka (38) dostala list
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: facebook/jodi cahill)

Hoci matka napísala list s tým najlepším úmyslom, aby sa dcéra dozvedela pravdu o svojom pôvode, všetko sa zvrtlo úplne inak. Správa o otcovi zasiahla Jodi hlbšie, než čakala. Psychicky sa kvôli tomu zrútila. "Bola som znechutená. V tú noc som chcela skočiť z mosta." Hoci si nakoniec na život nesiahla, nasledujúce obdobie nebolo o nič lepšie. Dievčina sa vrhla do práce a snažila sa na to nemyslieť, no v dôsledku šoku a stresu sa u nej vyvinula anorexia. Keď bol jej žalúdok prázdny, cítila sa fajn. Choroba dospela až tak ďaleko, že Jodi skončila v nemocnici a štri mesiace musela byť umelo prikrmovaná cez hadičku.

Blondínka (38) dostala list
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: facebook/jodi cahill)

Všetko sa však na dobré obrátilo a Cahillová poruchu príjmu potravy porazila s pomocou lekárov a priateľov porazila. Či lepšie povedané, momentálne je v štádiu remisie. Uvedomuje si ale, že je ešte pred ňou dlhá cesta. "Je to všetko vo vašej hlave. Môžete mať najlepších lekárov a kamarátov, ale ak neznenávidíte anorexiu tak veľmi, ako nenávidíte seba, neporazíte ju," dodala blondínka.

Viac o téme: AnorexiaIncest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu