Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Spermobanka láka darcov na supernovinku: Muži, darujte svoj materiál a príde odmena

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: sita, thinkstock.com)

PEKING - Nový iPhone 6S je v Číne očakávaný s takou netrpezlivosťou, že ho na svoju propagáciu začali používať aj miestne spermobanky, ktoré sa s jeho pomocou snažia nalákať nových darcov. Informoval o tom spravodajský server Fortune.

Dve čínske spermobanky tento týždeň na internete zverejnili výzvu mužom, aby prišli darovať spermie a získali tak peniaze na kúpu nového smartfónu firmy Apple. Ten sa bude v pevninskej Číne predávať zhruba za tisíc dolárov (877 eur).

Spermobanka láka darcov na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: sita, thinkstock.com)

"Nemusíte predávať vlastnú obličku, aby ste získali peniaze na kúpu iPhonu 6S! Môžete si zarobiť dosť peňazí jednoducho tým, že darujete spermie!"  lákajú reklamy, z ktorých citoval čínsky denník South China Morning Post. Napríklad v provincii Chu-pej sa spermie od darcov mladšieho veku vykupujú v prepočte za približne osemsto dolárov (701 eur).

 

Lesby žalujú spermobanku: Po siedmich rokoch vyšli najavo hororové detaily o darcovi

Čína pre Apple predstavuje veľmi významný trh - zisky spoločnosti z Číny za posledný štvrťrok stúpli o 110 percent a táto oblasť vrátane Hongkongu a Taiwanu zaisťuje takmer tretinu celkových ziskov. Apple je však nemenej dôležitý aj pre Čínu. Pre miestnych obyvateľov nie je iPhone len šikovným telefónom, je zároveň módnym doplnkom. A vlastniť najnovší model tohto smartfónu v zlatej či ružovo-zlatej farbe je túžbou mladých ľudí i symbolom postavenia vládnych úradníkov a zbohatlíkov. .

Viac o téme: SpermobankaIPhoneApple
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu