Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyšinutý experiment: Muž si do penisu pichol viagru, výsledok naozaj STÁL za to!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Chcel, ale nemohol, tak si musel pomôcť! Šialený experiment istého muža s podpornými prostriedkami na udržanie erekcie skončil naozaj zle-nedobre. V nemocnici mu museli z penisu odčerpať veľké množstvo krvi, kým sa jeho okrasa dostala do pôvodného stavu. Nehovoriac o nesmiernej bolesti, ktorú prežil. Napriek tomu, to chce skúsiť znova.

Neuveriteľný príbeh z ruskej Sibíri: Dôchodca urobil pre sex s priateľkou všetko!

Lothario (31) sa so svojím príbehom podelil na stránke Reddit a užívatelia asi v prvej chvíli nevedeli, či sa majú pri jeho čítaní smiať, súcitiť s ním, alebo si klopať na čelo.

Podľa jeho slov všetko začalo tým, že sa on a jeho manželka (27) ponorili do tajov lásky. Obom sa to páčilo, ale narazili na istý problém. Jeho výdrž nezodpovedala jeho ambíciám. Preto navštívil urológa a povedal mu o svojej erektilnej dysfunkcii.

"Predpísal mi rôzne prášky, ale žiadny z nich nemal požadovaný účinok. Takže ďalším krokom bola injekcia priamo do penisu. V titulku som hovoril o Viagre, ale v skutočnosti to bol len Trimix. Majú rovnaký efekt," vysvetlil muž.

Spočiatku išlo všetko dobre, ale keď nastal čas, aby erekcia opadla, nič také sa nestalo. Na internete našiel rôzne recepty, ako si s tým poradiť, a tak si na penis lial studenú vodu, skúšať robiť drepy, ale nič nefungovalo a navyše to aj poriadne bolelo. Po štyroch hodinách to vzdal a radšej zašiel na pohotovosť.

"Vtedy som sa už zvíjal od bolesti.. bolo to také citlivé a boľavé, že som nemohol chodiť a potreboval invalidný vozík," dodal muž s tým, že nakoniec ho zobrali do ošetrovne a dali mu dve dávky morfia, aby sa trochu upokojil. O 40 minút neskôr prišiel tím lekárov a sestier. Našťastie si ho do parády vzala lekárka, ktorá bola podľa neho veľmi milá a dokonca koketná.

Problém sa vyriešil odsatím väčšieho množstva krvi z penisu a dnes sa už Lothario cíti natoľko dobre, aby vyhlasoval, že injekciu do penisu skúsi znovu. Ale tentokrát s tretinovou dávkou oproti pôvodnej.

Viac o téme: InjekciaPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu