Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Nehanebný párik si užíval v kaviarni: Muž si nafilmoval ženu, ako masturbuje

Robí si žena dobre medzi nohami?
Robí si žena dobre medzi nohami? (Zdroj: YouTube)

BEJRÚT/LONDÝN - Nemravné správanie sa na verejnosti býva pre niektoré páry natoľko neodolateľné, že v dnešnej dobe plnej techniky riskujú aj to, že sa vďaka bystrým očiam okoloidúcich stanú hitom na internete. Presne to sa prihodilo aj dvojici v kaviarni Starbucks, ktorá si svoje randenie chcela pravdepodobne trochu okoreniť.

Peter (24) si narobil hanbu na Filipínach: Na parkovisku dolu gate a sex s prekvapením

Párik si asi nevšimol, že mobilný telefón s kamerou nedrží v ruke len priateľ ženy, ktorá pred ním v kaviarni masturbovala, ale aj ktosi vonku. Neželaný divák mal totiž na celú scénku za veľkými oknami na poschodí dokonalý výhľad.

Na videu vidno ženu, ktorá sa v kresle podozrivo hýbe s roztiahnutými nohami a jej spoločníka, ako si zábery nakrúca na telefón. Zaujímavé je, že dvojicu v podstate mohol vidieť ktokoľvek z ulice.

Podľa informácií zverejnených spolu s videom, bol záznam urobený v libanonskom Bejrúte, ale presné umiestnenie kaviarne zostáva nejasné.

Zábery boli zdieľané na niekoľkých video portáloch, kde sa im dostalo viac ako 68-tisíc komentárov.

Minulý týždeň zase pre zmenu zachytil vodič kamiónu na čerpacej stanici ženu, ktorá sa v aute s otvorenými dverami uspokojovala pred ostatnými motoristami na parkovisku sexuálnou hračkou.

Viac o téme: MasturbovanieStarbucks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu