Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladík (23) pred nástupom do novej práce poslal fotku penisu manažérke: Potom to prišlo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Imgur, Youtube)

ILLINOIS - Nešťastný muž, ktorý mal začať pracovať vo firme v americkom St Charles v štáte Illionois, omylom poslal fotografiu svojich genitálií manažérke pre ľudské zdroje. Jej telefónne číslo si poplietol s číslom svojej priateľky a skôr než na omyl prišiel, stihol narobiť ďalšie faux pas.

Tento muž má vraj najdlhší penis na svete: Chlapi, nezáviďte mu, je to riadna oštara

Dobrú správu o získaní nového džobu sa nemenovaný mladík rozhodol osláviť zvláštnym spôsobom, poslaním fotky svojho pohlavného údu priateľke. Zadal však zlé telefónne číslo a obrázok skončil u manažérky, ktorá ho ešte len mala prijať do zamestnania.

Žena správu ignorovala a považovala ju za omyl až do chvíle, keď jej prišla ďalšia obscénna snímka. Mladík jej ju poslal preto, lebo na prvú nedostal žiadnu odpoveď. Keď ani tentokrát nereagovala, popletený muž jej zavolal a ohromený zistil, že na druhom konci linky je niekto úplne iný, ako predpokladal.

Manažérka stihla podľa novín Chicago Tribune udať muža na polícii, ale keď prišla na to, že naozaj išlo len o nedorozumenie, obvinenia stiahla. Bohužiaľ, pre mladíka nemohlo byť žiadnym prekvapením, že rovnako dopadla aj ponuka práce.

Viac o téme: Penis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu