Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tínedžer na festivale užil nebezpečné drogy: Skončil ako na FOTO, jeho kamarát zomrel!

Hudobný festival Kendal Calling Zobraziť galériu (2)
Hudobný festival Kendal Calling (Zdroj: facebook, kendalcalling.co.uk)

CUMBRIA - Tínedžer z anglického grófstva Cumbria sa zdrogoval na hudobnom festivale. Vie, že urobil veľkú hlúposť, na ktorú takmer doplatil životom, a preto zverejnil veľavravnú fotografiu z nemocnice ako výstrahu pre všetkých, ktorí by chceli spraviť rovnakú chybu.

Devätnásťročný Jordan Blackburn sa pred niekoľkými dňami zúčastnil na festivale Kendall Calling v Lake District. V rámci pobavenia sa rozhodol užiť drogy. No úplne sa mu to vymklo z rúk a skončil v nemocnici, kde ho lekári museli uviesť do indukovanej kómy. Teraz si je vedomý toho, že spravil hroznú blbosť, ktorá ho takmer stála život a ako varovanie zverejnil na Facebooku fotku, ktorá ho zachytáva v najťažsích chvíľach života - v kóme na nemocničnom lôžku.

Tínedžer na festivale užil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook, kendalcalling.co.uk)

"Uvedomujem si, že som dostal druhú šancu na život," povedal Jordan portálu bbc.co.uk. Jeho osemnásťročný priateľ Christian Pay už bohužiaľ také šťastie nemal. Po užití návykových látok skolaboval a po prevoze do nemocnice zomrel.

Najmenej sedem ďalších ľudí muselo byť ošetrených po tom, čo užili nebezpečné drogy na tom istom podujatí. Podľa superintendanta Marka Pannona na festivale zhabali viaceré drogy vrátane modrých tabliet s logom Adidas, žltého prášku, ktorým bola zrejme tanečná droga, a oranžovej oválnej tablety s logom Rolls-Royce.

Viac o téme: DrogyHudobný festival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu