Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Konšpirátori majú zlú predtuchu a strašia svet: Už o mesiac sa zrodí Antikrist, v CERNe

V útrobách hadrónového urýchľovača Zobraziť galériu (2)
V útrobách hadrónového urýchľovača (Zdroj: Facebook/CERN)

MEYRIN - September môže byť našou skazou, tvrdia ľudia, ktorí podľahli panike a úzkosti. Hadrónový urýchľovač môže podľa nich už budúci mesiac napáchať škodu osudových rozmerov. Viete si to predstaviť?

Urýchľovač by mohol uviesť do pohybu ničivé sily a z technologického zázraku by sa čoskoro mohla stať zbraň, myslia si konšpirátori, ktorí od skonštruovania hadrónového čuda v CERN-e nedokážu pokojne spávať. Veria, že naším osudným dňom by mohol byť 15. alebo 28. september, uvádza portál Metro. Menované osudové dátumy by, myslia si, mohli byť dňami, keď na Zem opäť vkročí Kristova noha.

 

 

VIDEO Konšpirátori hovoria o najväčšom podvode v histórii: Pluto uvidíte iba v Disneylande!

 

Samotný hadrónový urýchľovač by mal podľa konšpirátorov otvoriť bránu do pekiel a povolať Antikrista. Alebo len otvorí bránu do neznámej dimenzie. Súčasne hovoria, že Ameriku má už čoskoro čakať boží súd či zásah asteroidu (presne 28. septembra 2015 skántri východné pobrežie USA).

Rok Lucifera

Konšpirátorom sa zdá byť podozrivé, že rok 2015 bol poctený ako Medzinárodný rok svetla. Poverčivým internetovým užívateľom tento názov evokuje návštevu Lucifera a prebudenie démonických síl. Navyše, svetlo, resp. svietivosť sa stala zároveň ústrednou témou vedcov v CERN-e.

Známy ufológ Nigel Watson však uzemňuje prílišných horlivcov a hovorí, že „CERN je spojený so všetkými druhmi konšpiračných apokalyptických strachov.“ Niektorí z konšpirátorov dokonca vyhlasujú, že experimenty CERN-u, ktoré sa odohrávajú hlboko pod Zemou, môžu zvyšovať zemetrasnú aktivitu alebo pôsobiť ako magnet pre návštevy z vesmíru. Nemajte však zbytočné obavy. Samotní konšpirátori si totiž nie sú istí, ako by apokalypsa mala vyzerať. Možno si jej príchod ani nevšimneme.

Konšpirátori majú zlú predtuchu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/CERN)

Viac o téme: Hadrónový urýchľovačCERN
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu