Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zásnubné FOTO, z ktorého si robia všetci posmech: Tak tento párik to vyhral!

Naozaj chceli napísať toto?
Naozaj chceli napísať toto? (Zdroj: reddit)

LONDÝN - Zamilovaný párik sa rozhodol prejaviť si svoju lásku a urobiť čosi, aby sa aj ich okolie dozvedelo, že odteraz je šťastne zasnúbený. Mal si však trochu rozmyslieť, čo za text zo zrniek ryže vlastne vytvorí, pretože to, čo sa mu podarilo, všetkých iba rozosmialo. Aj tých, pre ktorých nebola fotografia vôbec určená, ale sila sociálnych sietí je neúprosná.

VIDEO hádam najhorších zásnub v histórii: Výbuch plaču, ale nie od šťastia!

Viete si to predstaviť. Muž sa chce zasnúbiť so svojou priateľkou, týždne či mesiace spriada plány, ako to vlastne urobí. Má v hlave 20 možných scenárov a keď mu jeho vyvolená povie áno, je najšťastnejším človekom na svete. Samozrejme, že takú veľkú udalosť treba aj romanticky osláviť a prečo nie práve pomocou najbližších dostupných nástrojov.

Tieto zásnuby sa pravdepodobne odohrali na nejakom kurze varenia, a tak dvojica z ryže spravila srdce a napísala svoje iniciály. S ohľadom na vytvorený text si ale radšej mala vymeniť miesta, pretože vzniknuté slovo ANAL ľudí iba podnietilo k pikantným komentárom.

Kedy a kde k zásnubám došlo, nie je známe, ale okamžite po zverejnení fotografie na portáli Reddit sa stala hitom. Jeden z užívateľov vznik snímky okomentoval asi takto: "Poďme, najprv dáme moje iniciály a potom tvoje. V žiadnom prípade, to by nám vzniklo Alan... Dobre, tak môžeme dať tvoju prvú. A tak sa zrodil tento obrázok..."

Zásnubné FOTO, z ktorého
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: reddit)

Viac o téme: Zásnuby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu