Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Hra osudu: Pomáhal zachrániť brutálne dobodanú blondínku (23) a teraz si ju berie!

Cameron a Melissa sa stanú manželmi Zobraziť galériu (4)
Cameron a Melissa sa stanú manželmi (Zdroj: Facebook)

TAMPA - Pred niekoľkými rokmi bola do domu v meste Tampa na Floride privolaná záchranka kvôli domácemu násiliu. Dvadsaťročnú dievčinu napadol jej bývalý priateľ. Medzi inými ju ošetroval aj záchranár Cameron. Osud chcel, aby sa tí dvaja opäť stretli. A nielen to.

V januári 2012 sa Melissa Dohmová stala obeťou brutálneho útoku svojho vtedajšieho partnera, s ktorým chodila od strednej školy. Robert Lee Burton ju tridsaťkrát bodol do rôznych častí tela vrátane tváre, rúk, chrbta a ramena, informoval denník Tampa Bay Times.

Hra osudu: Pomáhal zachrániť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Jedným z prvých záchranárov, ktorý dorazil na scénu, bol Cameron Hill. Pohľad na mladú ženu ležiacu na chodníku a zaliatu krvou ho šokoval. Vôbec kvôli tomu nebolo vidno, že dievčina je blondínka. Po prevoze do nemocnice utrpela mŕtvicu, štyrikrát sa na monitore ukázala rovná čiara a okrem toho utrpela aj čiastočné poškodenie nervov na tvári. Ale prežila.

Hra osudu: Pomáhal zachrániť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Na prvý pohľad smutný príbeh má šťastný koniec. Na jeseň roku 2012 sa Dohmová stretla s Hillom v kostole, keď ju spolu s kolegom prekvapil počas jej príhovoru. Odvtedy sú spolu. A v pondelok večer sa ich vzťah zavŕšil. Cameron na ihrisku pred začiatkom bejzbalového zápasu požiadal svoju priateľku o ruku. Priniesol jej loptičku, na ktorej bolo napísané "vezmeš si ma?". Povedala áno.

Hra osudu: Pomáhal zachrániť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Čítajte viac


Pre svoju priateľku pripravil romantické prekvapenie v chladničke


"Ešte nikdy som nebola taká šťastná. Som úplne unesená láskou, ktorú cítim k tomuto mužovi. Mal hrozne veľa vybavovačiek s tým, aby mohol zorganizovať tieto tajné bejzbalové zásnuby. Navždy ťa budem milovať Cameron," vyznala sa zo svojich pocitov Mellisa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu