Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO hádam najhorších zásnub v histórii: Výbuch plaču, ale nie od šťastia!

Takto si to Jo nepredstavoval
Takto si to Jo nepredstavoval (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Máte tú česť stať sa svedkami hádam najhoršej žiadosti o ruku, aká kedy bola zrealizovaná. Síce sa hovorí, že snaha sa cení, no v prípade tohto mladíka asi ani veľmi nie. Za miesto svojich zásnub si totiž vybral chrám konzumu - McDonald's.

Je pravdou, že každý z nás si pod romantikou predstavuje niečo iné, ale vo všeobecnosti sa dá povedať, že reštaurácia rýchleho občerstvenia je asi to posledné miesto, kde by ste sa chceli zasnúbiť. Teda pokiaľ nie ste Joseph Ann. Tento mladík sa totiž rozhodol, že svoju priateľku požiada o ruku v McDonalde, pretože práve tam zakončili pred rokmi svoje prvé rande.

Plán bol jednoduchý. Dvojica zastavila v drive-in a objednala si kuracie nugetky. Predavač za okienkom samozrejme o všetkom a do škatule okrem pokrmu vložil aj snubný prsteň. Joseph potom poprosil priateľku, aby ju otvorila. Keď tak urobila, našla v nej prsteň.

 

Tohto frajera bude Melanie závidieť každá žena: FOTO sladkého prekvapenia v chladničke

Jej reakcia však nebola zďaleka taká, akú si chlapík predstavoval. Dievčina síce začala plakať, no nie od šťastia. Povedala mu, že si ho nemôže zobrať. Veľký podiel mal určite na tom aj spôsob, akým sa všetko odohralo. "S priateľkou som sa zoznámil pred dvoma rokmi v LA. Nikdy som nebol dobrý v plánovaní. Aj naše prvé rande bolo dosť veľké fiasko, keď sme skončili v McDonalde. Ešte dlho si zo mňa robila srandu, že o desať rokov ju tu požiadam o ruku. A tak som aj spravil. Myslel som, že to bude pekné prekvapenie, no očividne nebolo," poznamenal Jo.

Priateľka síce tentokrát povedala nie, no dvojica je stále spolu. Dohodli sa, že ešte chvíľu počkajú predtým, než urobia ďalší krok v ich vzťahu. Josepha však treba rozhodne oceniť za odvahu, že video aktu zverejnil na internete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu