Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Nastúpil do novej práce a zapáčila sa mu kolegyňa: Potom dostal email, ktorý mu vyrazil dych

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

LONDÝN - Väčšina z nás, keď začína v novej práci, nezvykne na seba nejak príliš upozorňovať. Mladík z Veľkej Británie tak ale urobil, i keď vôbec nie nie zámerne. No ešte horšie je, že kvôli tomu leží v žalúdku jednému kolegovi. Ten mu poslal podivný email, ktorý však robí hlupáka skôr z neho samého.

Chudák Alex mal pocit, že v novom zamestnaní dobre zapadol a dokonca tam stretol dievča menom Julia, ktorá sa mu veľmi zapáčila. Svoje sympatie zrejme príliš neskrýval, pretože si to všimol jeden kolega, ktorý si robí zálusk na tú istú ženu. A problém bol na svete. Ctiteľ Alexovi napísal list, v ktorom ho na tento fakt upozornil a žiada ho, aby sa od Julie držal preč.

"Alex, chápem, že si tu nový, takže ťa chcem pred niečím varovať. Všimol som si, že ty a Julia trávite spolu veľa času. Chcem, aby si jej dal pokoj a držal sa v ústraní. Pravdepodobne ti nikto nič nepovedal, a preto mám s tebou trpezlivosť. Julia a ja sme v podstate spolu. Chodíme spolu na obedy a každý deň do posilňovne, odkedy tu pracuje. Nespočetné množstvo hodín s ňou telefonujem a posielam esemesky. Viem o nej všetko, v čo dúfa i čo chce dosiahnuť. Môžeš povedať to isté? Nemyslím. Viem o nej veci, o ktorých ty môžeš len snívať, že ich raz budeš vedieť.

Hoci momentálne spolu ešte nechodíme, viem, že čoskoro pochopí, že ja som pre ňu ten pravý. Som dobrý chlap. Už čoskoro si uvedomí, že sme boli pre seba stvorení. Poznám týpkov, ako si ty. Sme úplné protiklady a ona to vie. Ja som ten typ muža, ktorý ju bude milovať a starať sa o ňu. Budem s ňou tráviť čas a rozprávať sa s ňou. Ty si typ, ktorý jej zlomí srdce.

Nepotrebujem, aby mi tu teraz nejaký čerstvý absolvent pokazil to, čo mám rozrobené. Takže ešte raz ťa chcem upozorniť, DRŽ SA, DO PEKLA, OD JULIE ĎALEJ!"

Nastúpil do novej práce
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Dbg1500)

Alex email zverejnil na Reddite, kde prosil ľudí o radu, čo ďalej. Viacerí užívatelia mu radia, aby o správe informoval personálne oddelenie. Iní si zas myslia, že by ju mal ukázať samotnému predmetu záujmu - Julii. Tá povedala, že o dotyčného kolegu nemá záujem a chce s ním byť len kamarátka, no zrejme to nezabralo. Podivný ctiteľ je však Alexovým aj Juliiným nadriadeným, čo situáciu ešte zhoršuje, pretože obaja sa boja, že kvôli tomu prídu o prácu.

Samozrejme, je možné, že Alex si všetko vymyslel, aby sa stal na internete aspoň na chvíľu slávnym. Len dúfajme, že nabudúci týždeň nebudeme musieť písať článok o mužovi, ktorý bol zbitý, pretože niekomu zruinoval jednostranný románik.

Viac o téme: Romantika na pracovisku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu