Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tiffany (23) sa cíti byť žena, ale má penis: Premenu zacvaká jej snúbenec, moslim-multimilionár!

Tiffany-Rose Daviesová Zobraziť galériu (2)
Tiffany-Rose Daviesová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Keď kráľovná krásy medzi transgender mužmi Tiffany-Rose Daviesová verejnosti prezradila, že sa chystá vydať za svojho priateľa, vyhrážky smrťou na sociálnych sieťach sa začali len tak hrnúť. Vystrašený snúbenec sa preto rozhodol, že na zaistenie bezpečnosti svojej vyvolenej najme a zaplatí ochranku. Informoval britský denník Birmingham Mail.

Steroidy urobili z blondínky (28) chlapa: Som chlpatá a narástol mi penis!

"Znepokojilo ho, že by som sa mohla stať terčom extrémistov. Bojí sa, že by ma mohli napadnúť alebo uniesť, takže trvá na tom, že mi zaobstará osobného strážcu. Keď sa prechádzam po Dubaji, mám ochranku, ale on hovorí, že sa bude cítiť viac v pohode, keď mi ju rovnako zaplatí aj v Anglicku," zverila sa Tiffany.

Tá svojho budúceho muža, 28-ročného developera, spoznala cez Facebook pred dvomi rokmi a pár sa plánuje vziať na budúci rok a žiť spolu v Dubaji. Tiffany prezradila, že jej priateľ je moslim a volá sa Yaser. A zdá sa, že sa s ním vôbec nenudí, veď za spoločné noci v hoteloch už zaplatil 20-tisíc libier (cca 28-tisíc eur) a nešetril ani na šampanskom a oblečení.

"Niektorí moslimovia sú pobúrení, že mám v pláne si ho vziať, ale tiež mám veľkú podporu od iných moslimov, najmä žien. Ľúbime sa a on so mnou zaobchádza s takou úctou. Je to muž pre mňa," dodala Tiffany, ktorá uviedla, že Yaser najprv netušil, že je muž, ktorý sa chce stať ženou. Po počiatočnom šoku ale prepadol citom. Podľa jej slov vraj zatiaľ nemali spolu sex, no priateľ jej chce zaplatiť operáciu, pri ktorej sa stane plnohodnotnou ženou predtým, ako vstúpia do stavu manželského.

Tiffany-Rose má tiež ambície preraziť ako transgender modelka spodnej bielizne a založiť svoj štýl na známych osobách, akými sú Kim Kardashian, Cheryl Cole či Britney Spears. Pôvodne sa volala Niall, ale od svojich 13 rokov vedela, že sa chce stať dievčaťom, a tak začala experimentovať s mejkapom a prihlásila sa na štúdium kaderníctva. Práve na škole prijala svoju novú identitu, aj meno.

Tiffany-Rose Daviesová
Zobraziť galériu (2)
Tiffany-Rose Daviesová  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: ModelkaMoslimSnúbenicaTransgenderTiffany-Rose Daviesová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu