Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Celeste Buckingham: Cítim sa ako hippie!

Celeste Buckingham
Celeste Buckingham (Zdroj: Bory Mall/PR)

Pracuje tvrdo, spieva ako profesionálka s dvadsaťročnými skúsenosťami a keď to na ňu príde, nemá problém sa kedykoľvek vyzuť, hoci aj na pódiu uprostred koncertu! Aj taká je Celeste – dieťa kvetov. Len nedávno oslávila sladkých 20, ale jej najnovší singel „Unpredictable“ hrajú aj americké rádiá. Na Slovensku ho premiérovo naživo zaspieva v nákupno-zábavnom centre Bory Mall, už tento piatok 26. júna o 17:00.

Celeste je stelesnením americkej nezlomnosti a slovenského príslovia „ak vás vyhodia dverami, vlezte naspäť oknom“. Aj keď v 15 rokoch nevyhrala SuperStar, nikdy neprestala na sebe tvrdo pracovať a dnes sa snaží preraziť za veľkou mlákou. Obdivovaná a talentovaná Celeste je vzorom nielen pre teenagerky. A to aj v obliekaní.

Máš nejaký vyhranený štýl v obliekaní?
Celeste: Úprimne, cítim sa ako hippie, dieťa kvetov. (úsmev) Občas kombináciou oblečenia, ktoré si na seba oblečiem, idem do tohto štýlu. Milujem klobúky so širokou strechou, veľké vzory a doplnky v štýle boho. Mojou prioritou však je, aby som sa v tom, čo mám na sebe, cítila prirodzene a pohodlne.

Je nejaká hviezda, ktorá je pre teba inšpiráciou štýlu?
Celeste: Zoe Kravitz, Dita Von Teese a Tove Lo. Je to kombinácia vintage a takého pohodového štýlu.

Nie je tajomstvom, že vystupuješ občas bosá. Aj to je súčasťou tvojho hippie štýlu?
Celeste: Úprimne povediac, niekedy skratka sa chcem vyzuť a mám pocit, že ma nič nezastaví (úsmev). Či je to súčasťou nejakého plánu? Nie, je to proste impulz, proste to tak v tej chvíli cítim.

Čo nevieš zo svojho šatníka vyhodiť a prečo?
Celeste: Určite sú to moje čierne rifle a kožená bunda. Neviem jednoducho bez nich žiť.

Čo by si v živote na seba nenavliekla?
Celeste: Nech je to akokoľvek trendy, jednoducho neviem prísť na chuť neónovým farbám. Neviem sa s nimi stotožniť. Mám pocit, že mi ani nepristanú a ani sa mi na mne nepáčia.

Čo by si poradila mladým babám, ktoré svoj štýl v obliekaní hľadajú?
Celeste: Buďte samy sebou. Obliekajte sa  tak, aby ste sa v prvom rade dobre cítili. Nie je to o trendoch, alebo o tom, čo nosia vaše kamarátky, prípadne herecké či spevácke hviezdy. Ja robím to isté a aj keď sa to možno niekomu nepáči, ja som so svojím štýlom spokojná. Obliekam sa pre seba a môj dobrý pocit, nie pre to, aby som svojim štýlom ohúrila druhých.

Máme šancu ťa stretnúť nakupovať napríklad aj v nákupnom centre?
Celeste: Áno! Keď som na Slovensku, bežne ma môžete stretnúť pri vymetaní nákupných centier. Najbližšie sa chystám trošku sa vyblázniť v Bory Mall, a to po skončení koncertu, ktorý tam budem mať 26.6. o 17:00! A vás všetkých srdečne naň pozývam. (úsmev)

- reklamná správa -

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu