Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bohatý ruský mladík (16) pobúril internet: Dievčatá sa vyzliekajú na ulici, chlapi pijú jeho moč!

Za peniaze ukázali, čo nemali Zobraziť galériu (3)
Za peniaze ukázali, čo nemali (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Bohaté dieťa Grisha Mamurin vyvolal búrku nevôle tým, že platil dievčatám za to, aby mu na verejnosti ukázali prsia, alebo sa s ním bozkávali. Kontroverzný 16-ročný vnuk ruského miliardára Igora Nekludova robí sériu nahrávok o ponížení ľudí a o tom, čo sú schopní urobiť za peniaze.

VIDEO Porno exces v Egypte: Fešná turistka si pri pyramídach "vetrala" holé vnady a pridala orál!

Vo svojom nedávnom videu dostane pár rán, keď sa snaží niekoho uplatiť, aby vypil pohár jeho moču. Dotknutý muž bol natoľko naštvaný, že vrazil do domýšľavého tínedžera tak silno, až spadol na zem. Iná obeť však na jeho ponuku pristala a Mamurina vidno, ako pred odovzdaním močí do pohára.

Neskôr sa ale predsa len zameria na bezpečnejšie ciele, ktorými sú mladé dievčatá. Tie láka peniazmi, aby mu ukázali svoju obnaženú hruď a bozkávali sa s ním.

Bohatý ruský mladík (16)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Na začiatku svojho nového videa Grisha hovorí: "Dnes budeme kontrolovať, aké bláznivé veci dievčatá dokážu urobiť pre to, aby zarobili nejaké peniaze." Potom v uliciach Moskvy otravuje okoloidúce slečny a pýta sa ich: "Môžete mi ukázať vaše prsia za hotovosť? Nie je to také ťažké, stačí vytiahnuť košeľu a ukázať mi svoje prsia."

Bohatý ruský mladík (16)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Ak sa dohodnú, dá im v prepočte asi 105 eur. Nájdu sa síce aj také, ktoré na jeho vtieravé slová nepristanú, ale napokon dostane, čo chce. Jeho videá si už pozrelo so zmiešanými pocitmi milión ľudí.

Viac o téme: Prsia Grisha Mamurin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu