Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Už dávno zabudol, čo ako malý chlapec spravil: Brit po 44 rokoch zažil šok svojho života

Odkaz po 44 rokoch dorazil k autorovi Zobraziť galériu (3)
Odkaz po 44 rokoch dorazil k autorovi (Zdroj: profimedia.sk)

CARLISLE - Absolútne nepredpokladal, že sa ešte niekedy dočká odpovede. Ba už na nejakú fľašu aj úplne zabudol. Postarší Brit zažil nedávno deja vu, keď sa k nemu dostal predmet, ktorý pred 44 rokmi hodil do mora. Dokonca sa má stretnúť s jeho nálezcami.

Keď mal Raymond Davidson štrnásť rokov, hodil do mora počas návštevy svojich starých rodičov na juhovýchode Škótska fľašu s odkazom, na ktorý napísal: "Túto fľašu hodil do mora v Aberdeen 15. januára 1971 Raymond Davidson, bydliskom na Ullswater Road 62, Carlisle."

Už dávno zabudol, čo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Romantická správa vo fľaši našla svojho adresáta: Po 21 rokoch

Medzitým uplynulo veľa času a muž pomaly na všetko zabudol. Starú príhodu mu pripomenula až dvojica Austrálčanov, informuje portál metro.co.uk. Sean a Shelly Thomasovci fľašu totiž objavili v pieskovej dune na pláži Rattray Head, len sedemdesiat kilometrov od miesta, kde bola vhodená. Jej majiteľa sa rozhodli vypátrať a o všetkom mu povedať. Nebolo to vôbec ťažké, pretože Raymond doteraz žije v rodnom meste.

Už dávno zabudol, čo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Dosť ma to prekvapilo, lebo si už vlastne ani nespomínam na to, že som niekedy hodil nejaký odkaz do mora. Shelley a Sean ma našli s pomocou agentúry, ktorá vyhľadáva stratených členov rodín. Ktovie, či ešte spoznám svoje vlastné písmo," povedal Davidson.

Viac o téme: Odkaz vo fľašiŠkótskoRaymond Davidson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu