Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zamilovaný pár vložil do fľaše na FOTO odkaz: Odpoveď cudzinca prišla ako blesk z jasného neba

Fľaša prekonala dlhú morskú plavbu
Fľaša prekonala dlhú morskú plavbu (Zdroj: Facebook/Ben Johnson)

CUMMING - Ben a Julie Johnsonovci sa zasnúbili v roku 2012 na plavbe výletnou loďou, kde dostali zaujímavý nápad, ako svoje rozhodnutie osláviť. Napadlo im, že do fľaše vložia odkaz a počkajú, či ho niekto nájde. Po takmer štyroch rokoch sa dočkali.

Americkému páriku z Atlanty sa teraz ozval Phillippe Leclercq, ktorý fľašu objavil na pobreží Cap Ferret na pobreží Francúzska. Presne 27. februára, keď párik oslavoval narodeniny dcéry, kontaktoval ich Phillippe a napísal im, že si prečítal správu, ktorú vložili do fľaše. Spočiatku nemohli uveriť, že je niečo také možné, uvádza Fox5atlanta.com.

Už dávno zabudol, čo ako malý chlapec spravil: Brit po 44 rokoch zažil šok svojho života

Prekvapený bol aj samotný nálezca fľaše. Bolo to totiž niečo, o čom doteraz slýchal len z médií. Ben Francúzovi prezradil, že v čase vloženia odkazu do fľaše bol práve so svojou terajšou manželkou na plavbe po Karibiku, keď sa rozhodli do fľaše od vína vložiť odkaz na papieriku aj s dolárovou bankovkou. Na papierik napísali svoje kontaktné údaje s prosbou, aby ich nálezca kontaktoval, ak sa mu podarí nájsť ich fľašu. Príbeh so šťastným koncom je natoľko bizarný, že ho zverejnili viaceré médiá. 

Zveřejnil(a) Ben Johnson dne 27. únor 2016
 
Zveřejnil(a) Ben Johnson dne 27. únor 2016
 
Zveřejnil(a) Ben Johnson dne 27. únor 2016

...

Viac o téme: Odkaz vo fľaši
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu