Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvedavý Google opäť zabodoval: FOTO ženy z ulice vo veľmi nedôstojnom rozpoložení

Nič pre slabé žalúdky Zobraziť galériu (3)
Nič pre slabé žalúdky (Zdroj: google)

AMSTERDAM - Keď musíš, tak musíš! Tlak v mechúre bol pre túto ženu pravdepodobne taký neznesiteľný, že si stiahla nohavičky uprostred ulice, vymočila sa a zvládla si pri tom ešte dopriať aj cigaretku. Na prvý pohľad sa mohlo zdať, že má súkromie, ale v dnešnej pretechnizovanej dobe číha nebezpečenstvo odhalenia na každom kroku. Tentokrát si ju však neodfotografoval žiadny zvedavý a škodoradostný okoloidúci, ale priamo auto spoločnosti Google. Vďaka nemu sa na chvíľu stala hviezdou internetu.

Google Street View ponížilo mladíka: VIDEO epizódky, ktorá baví celý internet

Službu Street View využíva nemalé percento obyvateľov našej planéty, a tak bolo len otázkou času, kedy sa niekomu podarí odhaliť tento nie veľmi gustiózny záber. Žena na ňom počas bieleho dňa vykonáva malú potrebu uprostred ulice a pokým sa pod ňou robí mláčka, ona si pokojne fajčí. Bohužiaľ, práve v tom čase prechádzalo okolo vozidlo Google, a tak sa tento necenzurovaný výjav dostal aj do aplikácie.

Zvedavý Google opäť zabodoval:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: google)

Snímky boli urobené na ulici Chirurgijnhof v holandskom meste Almere a predtým, ako ženinu tvár po upozornení spoločnosť rozmazala, si ju mohli pozrieť stovky užívateľov. Samozrejme jej nešťastie brali ostatní skôr ako dobrý vtip a zo vzniknutej situácie si poriadne uťahovali. "Tak to je to, čomu ja hovorím multi-tasking," znel jeden z uštipačných komentárov.

Zvedavý Google opäť zabodoval:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: google)

Nejde však ani zďaleka o prvý prípad, kedy sa Google podarilo na svojich mapách zachytiť veľmi bizarné alebo dokonca sexuálne obrazy. Podobných výstrelkov sa objavilo neúrekom a písali sme o nich aj v minulosti. Niektoré dokonca pochádzajú aj zo Slovenska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu