Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto sú TOP 3 najšialenejšie konšpiračné teórie súčasnosti: Týmto bludom ľudia naozaj veria!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA – Konšpirátori si opäť dali záležať. Je to neuveriteľné, ale aj bludom, aké opíšeme v tomto článku, sú ľudia ochotní uveriť. Zo supermarketov v Spojených štátoch sa robia väznice, manželka amerického prezidenta Baracka Obamu má penis a CERN má na svedomí pád lietadla spoločnosti Germanwings. Absurdné? Pozrite sa na tie "dôkazy"!

Teória o supermarketoch/väzniciach

Ešte v apríli sa na Floride, v Texase, Oklahome a Kalifornii zavrelo dokopy 6 supermarketov známej americkej značky Walmart, a to kvôli problém s vodoinštaláciou. Zákazníkom s konšpiračnou dušou prišlo divné, že v štyroch rôznych štátoch naraz sa museli zavrieť obchody kvôli rovnakým problémom s toaletami. A tak sa zrodila teória o tom, že z týchto obchodov urobia väzenia. Ako na to prišli?

Toto sú TOP 3
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: youtube, sita)

Okrem loga, ktoré obsahuje neklamné znaky o tom, že za všetkým stoja židia, ľudí „zmiatlo“ aj oficiálne oznámené vojenské cvičenie s označením Jade Helm 15 práve v niektorých z týchto štátov. To podľa konšpirátorov jednoznačne znamená, že sa konečne chystá posledný útok, koniec Ameriky, ako ju poznáme, a práve vďaka zavretým Walmartom, teraz už prerobeným na väznice, sa podarí zaviesť nový svetový poriadok.

Toto sú TOP 3
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: youtube, sita)
Aby toho nebolo dosť, vláda vyhlási stanné právo a začne regiónmi na juhu, avšak armáda bude podzemnými tunelmi, ktorými sú prepojené všetky Walmarty v USA, postupne kontrolovať celé Spojené štáty. Zapojená do celej akcie je aj Čína, ako inak, podľa viacerých hrdinných svedkov v poslednom čase totiž začalo v supermarketoch pracovať nejako podozrivo veľa čínsky vyzerajúcich ľudí.

Teória o žene/mužovi Baracka Obamu

Michelle Obamová je americkým ľudom vnímaná ako skutočne prínosná a dobrá prvá dáma, niektorí si dokonca myslia, že jej vplyv sa dá porovnať s legendárnou manželkou iného amerického prezidenta – Jackie Kennedyovou. Podľa konšpirátorov však skrýva hrozné tajomstvo – manželka Baracka Obamu je vlastne muž! Dôkazom je jej celková anatómia, ako aj niekoľko náhodných záberov, na ktorých má medzi nohami viac, ako priemerná žena.

Toto sú TOP 3
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: youtube, sita)

Nakoľko nikto nemá fotku Michelle v plavkách, nedá sa z fyziologického hľadiska dokázať, že má čisto mužské črty tela. No a keďže chýbajú aj fotografie z času, kedy bola tehotná, tak je určite mužom, ba čo horšie, mužom s penisom.

Teória o príčine tragédie letu 4U9525

Pády lietadla sú momentálne nevďačnou témou. Padá ich totiž príliš veľa, preto sa ťažko hľadajú nové teórie, prečo padli. Naposledy Európou otriasla tragédia samovražedného pilota Andreasa Lubitza, ktorý s lietadlom spoločnosti Germanwings narazil do francúzskych Álp. Avšak, na psychologicky nestabilného mladého kopilota to len hodili, skutočnosť je totiž iná!

Toto sú TOP 3
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Masívny elektromagnetický výboj, ktorého pôvodcom bol svetoznámy urýchľovač častíc vo švajčiarskom výskumnom stredisku CERN, spôsobil výpadok elektroniky v lietadle a následnú haváriu. Áno, v CERNe zaznamenali výboj, ale tri dni pred nehodou. Urýchľovač sa navyše nachádza od miesta tragédie stovky kilometrov. Nad Európou lietajú tisíce lietadiel, ako to, že iné lietadlá v tomto veľkom okruhu pôsobnosti nehavarovali? Odpovede na tieto otázky budete u konšpirátorov hľadať márne.

Tatko svoju výhru v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Michaela Brchnelová)

Viac o téme: Konšpiračné teórieNajšialenejšie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu