Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexzverstvá Islamského štátu: Vyberajú najkrajšie panny a robia s nimi extrémne akty!

Zverstvá Islamského štátu
Zverstvá Islamského štátu (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Členovia teroristickej organizácie vyrážajú svoju krutosťou dych. Najnovšie sa prevalilo, že si spomedzi dievčat vyberajú tie najkrajšie panny, ktoré potom predávajú ďalej ako sexuálne otrokyne na dražbe. Beda tej, ktorá sa vzoprie.

Organizácia spojených národov nedávno vydala správu, podľa ktorej teroristi z ISIS unášajú mladé panny, z ktorých vyberajú tie najatraktívnejšie a posielajú ich do pevnosti v Sýrii ako sexuálne otrokyne. Ak sa svojim únoscom vzoprú, čaká ich krutý trest. Jednu dievčinu kvôli tomu, že odmietla vykonávať "extrémne sexuálne akty", zaživa upálili.

O násilí členov ISIS prehovoril osobitný zástupca generálneho tajomníka OSN Zainab Bangurová, ktorý vycestoval do Sýrie, Iraku, Turecka, Libanonu a Jordánska, kde sa rozprával s obeťami. Išlo najmä o ženy z menšiny Jezídov. Tie mu prezradili, že teroristi napádajú celé dediny a hľadajú v nich mladé devy, ktorých otcov, manželov i bratov pozabíjajú. Dievčiny potom vyzlečú donaha, vykonajú test panenstva a nakoniec ich vydražia. Prednostné právo majú vodcovia ISIS, nasledovaný bojovníkmi. Dražitelia zvyknú naraz kúpiť aj tri či štyri dievčatá a keď sa ich nabažia a začnú ich nudiť, predajú ich ďalej.

"Počula som o jednom dievčati, ktoré bolo predané až 22-krát. Jeden z kupcov na jeho ruku napísal svoje meno, aby bolo jasné, komu patrí," povedala Bangurová. Niektoré ženy chcú tak veľmi uniknúť utrpeniu, že sa v zúfalstve obesia na svojej šatke. V dôsledku toho zakázali násilníci v niektorých oblastiach ženám nosiť šatky.


Islamisti sú veľmi blízko, hrozí totálna vojna!


Obchodovanie s ľuďmi, najmä so ženami, je jedným zo spôsobov, ako si Islamský štát zarába na živobytie. Sexuálne násilie jeho členom slúži na reguláciu populácie, potrestanie, poníženie a demoralizovanie svojich odporcov či pre získanie informácií na spravodajské účely.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu