Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Duchovný v TV šokoval divákov: Masturbujúcim moslimom sa deje neskutočná vec!

Mücahid Cihad Han
Mücahid Cihad Han (Zdroj: 2000 TV)

ISTANBUL - Turecký duchovný Mücahid Cihad Han, ktorý má v miestnom súkromnom televíznom médiu svoju náboženskú reláciu, odpovedal pred kamerami na veľmi chúlostivú divácku otázku. Islam a masturbácia totiž nejdú príliš dokopy, ale to, čo vypustil z úst tento "svätý" muž už porazilo asi všetky zákony logiky, a v istom zmysle aj bujarú ľudskú predstavivosť.

Prečítajte si aj: Slovenka konvertovala na islam: Na internete sa objavilo VIDEO s jej "zasvätením"!

Han vyzeral spočiatku zmätene, keď sa mu jeden z divákov vyznal, že "stále masturbuje, hoci je  ženatý, a to aj počas Umrah," púte do Mekky, ktorú môžu moslimovia vykonať kedykoľvek počas roka.

Keď chcel muž vedieť, či je to v poriadku, Han vyhlásil, že islam masturbáciu prísne zakazuje. A dodal že tí, ktorí majú pohlavný styk so svojimi rukami, nájdu svoje ruky v posmrtnom živote tehotné a stažujúce sa Bohu na porušenie ich práv. Vraj sú to slová proroka Mohammeda.

"Ak by bol náš divák slobodný, mohol by som mu odporučiť, aby sa oženil, ale čo môžem povedať teraz?" položil duchovný rečnícku otázku a napokon divákovi poradil "odolať Satanovým pokušeniam".

Masturbácia v islame je kontroverzná záležitosť a počas histórie sa už vyskytli rôzne názory na jej prípustnosť. Korán neobsahuje jasný odkaz o tom, že samoukájanie je vyslovene zakázané. Napriek Hanovmu asertívnemu náboženskému postoju len obmedzený počet islamských výkladov kategorizuje masturbáciu ako "haram" (zákaz), zatiaľ čo väčšina ostatných hovorí o "makruh" (niečom, čo sa bohu nepáči).

Mnoho z tradičných islamských interpretácií dokonca umožňuje masturbáciu za určitých podmienok, napríklad aby sa zabránilo mimomanželskému pokušeniu.

Hana, ktorý má viac ako 12.000 nasledovníkov na Twitteri, po odvysielaní relácie 25. mája na sociálnych sieťach zosmiešnili. "Existujú nejakí ruční gynekológovia v posmrtnom živote? Je tam potrat povolený" spýtal sa jeden z užívateľov Twitteru.

"Takže si myslíte, že tehotenstvo, je Bohom daný trest?" položil otázku ďalší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu