Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hororový pár uniesol mladú ženu (20): Spravil si z nej sexotrokyňu a mučil ju!

Laura Sorensenová a Aldair Hodza
Laura Sorensenová a Aldair Hodza (Zdroj: Henrico Jail)

VIRGINIA - Aldair Hodza (36) a Laura Sorensenová (31) boli odsúdení na viac ako 40 rokov za mrežami po tom, čo nalákali mladú ženu (20) do svojho karavanu, držali ju ako zajatca a 18 dní zneužívali. Z nešťastnice si spravili sexuálnu otrokyňu, nútili ju k prostitúcii a mučili.

Zverská sexsúťaž Islamského štátu: Bojovníci ovládajúci Korán dosiahli nové dno

Obeť sa podarilo oslobodiť, keď si vodič kamiónu všimol jej vystrašenú tvár v zadnom okne karavanu odstavenom na odpočívadle vo Virgínii a zalarmoval políciu, informoval denník New York Daily News.

Dvojica žene počas zajatia liala bielidlo do rán a rozžeravenými kľúčmi či nožnicami jej pálila telo. Zaobchádzala s ňou ako so zvieraťom. Aby ju odradila od úteku, Hodza podrezal psovi hrdlo a varoval ju, že ak sa nebude riadiť pokynmi, bude jej vlastné orgány vytrhávať jeden po druhom. Taktiež ju nútili mať sex s mužmi, ktorí odpovedali na on-line inzeráty.

Obidvaja sa na súde svojej obeti ospravedlnili, ale u sudcu si tým žiadne dobré body nezískali. "Možno nikdy nebude môcť mať normálny vzťah kvôli neobvyklej úrovni skazenosti v tomto prípade. Niektoré z vecí, ktoré ste urobili tejto mladej žene sú také hrozné, že sa nedajú opísať slovami." povedal americký okresný sudca Henry Hudson.

Hodzu odsúdili na takmer 42 rokov vo väzení, zatiaľ čo Sorensenová dostala 40 rokov.
 

Viac o téme: Aldair HodzaLaura Sorensen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu