Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najväčší internetový obchod na Slovensku ponúka viac ako 1200 módnych značiek z celého sveta

(Zdroj: PR)

Príchod leta znamená obmieňanie šatníku. Ľudia hľadajú najlepšie ponuky v obchodných centrách na Slovensku či v zahraničí a sú ochotní nakupovaním stráviť veľa času, kým nájdu to, čo hľadajú.

Je však možné nájsť stovky značiek na jednom mieste bez toho, aby ste strávili nakupovaním celé hodiny?

Monaliza.sk je nový najväčší internetový obchod s oblečením na Slovensku a v Českej Republike. Ak ste doteraz nevedeli nájsť Vašu obľúbenú značku, na e-shope Monaliza.sk ju určite nájdete. Vybrať si totiž môžete až z 1200 rozličných módnych značiek a celková ponuka predstavuje viac ako 140 000 produktov z celého sveta pre dámy, pánov aj deti.

„Nosnou ideou celého nápadu je jedinečnosť riešenia e-shopu a cenová dostupnosť. Na Slovensku nebol dlhodobo ustálený koncept internetového obchodu s oblečením, ktorý by ponúkal taký široký výber módnych kúskov od značiek ako Valentino, Michael Kors, BikBok, francúzsky Givenchy ale aj klasické značky Adidas či Nike a zároveň bol cenovo prístupný. Stačí sa len preklikať k tej správnej cene.“ hovorí jeden zo zakladateľov Ján Šalát.

Monaliza.sk však neponúka len vyhľadávané zahraničné značky. „V priebehu nasledujúcich týždňov spúšťame projekt na podporu slovenských módnych návrhárov a dizajnérov, ktorí si u nás budú môcť prezentovať svoje unikátne a originálne módne kúsky.“ upresnil Šalát.

Súčasťou zákazníckeho servisu je dodanie tovaru v priebehu nasledujúceho pracovného dňa, vrátenie tovaru do 14 dní a poštovné zdarma pri nákupe nad 60€. Navštívte Monaliza.sk a nahoďte seba a svoju rodinu za pár kliknutí. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu