Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kofola vytiahla po 10 rokoch roztomilé VIDEO, ktoré má baviť Slovákov: Zaplatili svetovú hviezdu!

Kofola so svojou reklamou, v ktorej účinkuje najslávnejší psík sveta Tuna, boduje u Slovákov! Zobraziť galériu (4)
Kofola so svojou reklamou, v ktorej účinkuje najslávnejší psík sveta Tuna, boduje u Slovákov! (Zdroj: facebook, instagram)

BRATISLAVA – Kofola je známa nielen vďaka tomu, že ju na Slovensku a v Českej republike pili už naši dedkovia, ale aj skvelými reklamnými kampaňami. Ich najznámejšiu vianočnú reklamu so zlatým prasiatkom však najnovšie tromfol psík Tuna, ktorý je vo svete známy svojím roztomilým životným príbehom. Chudáčik, je taký škaredý, až je milý a práve vďaka tomu Kofola boduje na celom Slovensku!

Dve verzie reklamy, ktoré chodia v televízii, majú jednoduché posolstvo. Teraz päťročný kríženec čivavy s predkusom menom Tuna stvára všelijakú neplechu a vždy sa s kamennou tvárou na konci opýta čarovnú vetu: „Dáš si fofolu?“ Ak by tento psík rozprával, zrejme by kvôli menšej spodnej sánke šušlal. Tento motív je veľmi populárny aj v anglických verziach.

Kofola so svojou reklamou,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: facebook, instagram)

Celý internet je plný psíka menom Tuna, ktorého si majiteľka Courtney zobrala z útulku ešte ako šteniatko po tom, čo ho našli opusteného pri diaľnici. Od roku 2012 má Tuna profily na sociálnych sieťach, kde sa objavujú prevažne jeho fotky. Internet smutný príbeh škaredého „káčatka“ miluje, Kofola si nemohla vybrať lepší model.

 

Na niektorých zastávkach mestskej hromadnej dopravy sa objavili plagáty s huncútstvami Tunu. Ľudia si ich fotia a zdieľajú ich na sociálnych sieťach ako diví. Opäť tlieskame reklame, ktorá sa rozhodne zapíše do dejín, možno rovnako ako klasická vianočná, bez ktorej si väčšina ľudí už sviatky pokoja nevie ani predstaviť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu