Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Legendárna reklama so zlatým prasiatkom: Pri nakrúcaní bolo všetko inak

Táto vianočná reklama je možno jediná, ktorá nikdy nikomu neliezla na nervy. Zobraziť galériu (3)
Táto vianočná reklama je možno jediná, ktorá nikdy nikomu neliezla na nervy. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Nie, nemusím, ja už ho vidím! Známu vetu z reklamy na Kofolu pozná asi každý na Slovensku aj Česku. No málokto vie, aké bolo zákulisie natáčania tohto hitu.

Odrezaný strom v lese, hanblivé prasa či umelý sneh. Toto všetko pomohlo vytvoriť kultovú vianočnú reklamu s malým dievčatkom na kofolu, píše idnes.cz. "Natáčanie spotu prebiehalo v blízkosti Mladej Boleslavi. Sneh v reklame bol síce umelý, prasiatko ale skutočné. Filmári s ním mali dosť práce, bolo plaché a najprv vôbec nechcelo z klietky. Scéna s ním sa musela dotáčať. Celkom natáčanie zabralo niekoľko dní," píše český portál.

Táto vianočná reklama je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Obľúbená reklama by nemusela chýbať ani tento rok na našich obrazovkách a keďže Vianoce sa už blížia, uvidieť by sme ju mohli už čoskoro.

Vianočná reklama s prasiatkom

Malé dievčatko medzitým vyrástlo. Sandra Flemová má už 16. Je to už desať rokov, čo sa táto reklama objavila prvýkrát na televíznych obrazovkách. Sandru pozvali na kasting, kde sa snažili najmä zistiť, či má predstavivosť. Keď neskôr zavolali domov, aby jej oznámili, že sa im páčila zo všetkých najviac, celá rodina mala ohromnú radosť. Vraj z toho bol riadny poprask aj v škôlke.

Táto vianočná reklama je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: ReklamaKofolaZlaté prasiatko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu