Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena išla na záchod a zažila šok: VIDEO úchyláckeho objavu na nanajvýš súkromnom mieste

Tamale ukazuje špehovacie zrkadlo
Tamale ukazuje špehovacie zrkadlo (Zdroj: YouTube)

CHICAGO - Používanie toalety je výsostne súkromná záležitosť. V jednom klube v americkom štáte Illinois to ale neplatí. Keď na záchod zašla žena, ktorá mala vystupovať v podniku, učinila škandalózny objav. Zrkadlo, ktoré sa tam nachádzalo, totiž niečo skrývalo.

Tamale Rocksová sa živí ako komediantka a nedávno mala vystupovať v klube na východe USA. Predtým si ešte išla odskočiť na toaletu. Tam ju veľmi prekvapilo, že oproti záchodu sa nachádzalo zrkadlo. Keď sa bližšie prizrela, zistila, že je obojsmerné, a že sa za ním nachádza malá komora s čiastiacimi potrebami, do ktorej sú vyrezané dvere. Ktokoľvek tak mohol pozorovať ženy pri vykonávaní potreby.

"Ženy sú vraj paranoidné a všetko preháňajú. Ako sami vidíte, nie je to tak. Vo väčšine prípadov sú naše obavy oprávnené," okomentovala Rocksová video, na ktorom je jej nechutný objav zachytený. Spočiatku váhala, či ho má vôbec zverejniť, lebo sa bála, ako zareaguje verejnosť. No potom si povedala, že musí upozorniť na to, že sa takéto veci dejú.

Tamale išla s nahrávkou za majiteľom klubu, pre ktorého sa video stalo len vítanou publicitou a reklamou na jeho zariadenie. Na celej situácii je zarážajúce, že o prítomnosti zrkadla a tajnej komory na špehovanie vedel. "Upozornila som ho na to, čo sa deje na dámskych toaletách a on na to, že zrkadlo je tam už dlho. Kedysi vraj bola v ňom namontovaná aj hlava monštra, ktorá vyskakovala zo zrkadla, aby vystrašila ženy používajúce toaletu," dodala zhrozená herečka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu